Nu lezen
Kuo-rapport: Apple Watch Series 5 wordt in het najaar gepresenteerd

Japan Display biedt OLED-schermen voor de nieuwe Apple Watch-serie 5, die naar verwachting dit najaar zal verschijnen, waarschijnlijk samen met nieuwe iPhones. Ming-Chi Kuo-analist doet dergelijke voorspellingen.

Kuo, die voor TF International Securities werkt, zegt in een notitie in de Chinese media dat Japan Display zijn aandeel in bestellingen voor OLED-schermen voor Apple Watch geleidelijk zal verhogen. Ze beginnen met 15-20 percentage van bestellingen in 2019 jaar en 70-80 procent in 2021 jaar.

Kuo zegt ook dat Apple ook geleidelijk het aanbod van LG OLED-panelen van iPhones zal vergroten. De Chinese fabrikant BOE wordt ook aangeduid als een aanvullende leverancier om de supply chain te diversifiëren.

Op dit moment is niet precies bekend wat de Apple Watch Series 5 zal zijn. Daarover lekte niet zoveel informatie als over de nieuwe Apple-smartphones. Hoewel de 4-serie voor frisse lucht en een nieuw ontwerp heeft gezorgd, ben ik nieuwsgierig naar de volgende stijl in het geval van het slimme horloge van Apple. Misschien iets uit de nieuwe iPad Pro?

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top