Nu lezen
Redmi Note 8 en Redmi Note 8 Pro binnen 8 dagen, zullen er NFC en 64 Mpix zijn!

Het merk Redmi heeft op de Chinese sociale netwerksite Weibo de komst van twee nieuwe smartphones gepubliceerd: Redmi Note 8 en de sterkere versie van Redmi Note 8 Pro. De vlaggenschipkleur in nieuwe smartphones is groen, dus verwijst Redmi naar de frameloze Xiaomi, het Mi Mix 3-model dat ook een groene kleur had.

Zoals u in de bovenstaande afbeelding kunt zien, heeft Redmi Note 8 Pro een viervoudige hoofdcamera met 64 Mpix-lens van Samsung. De Note-serie is uniek voor het merk Redmi, momenteel zijn ze hun populairste smartphones. Redmi Note 7 verkocht in het aantal 20 miljoen exemplaren, wil je zo'n goed resultaat behouden, acht moet nog beter zijn, dus je hebt een krachtige processor nodig.

REdmi Note 8 / Note 8 Pro

Redmi Note 8 / Note 8 Pro verschijnt met SoC van het merk Mediatek, en meer specifiek de nieuwste lay-out G90T. Het is een acht-coreprocessor die bestaat uit twee Cortex-A76 geklokt op 2,05 GHz en zes Cortex-A55 geklokt op 2 GHz. G90T wordt ondersteund door de Mali-G76MC4 grafische chip met kloksnelheden tot 800 MHz. De processor ondersteunt maximaal 10 GB LPDDR4x-geheugen met 2133 Mhz kloksnelheid.

NFC zal een ander zeer belangrijk aspect zijn. Redmi Note 8 zal als eerste smartphone uit de Redmi Note-serie worden uitgerust met een contactloze betaalmodule. Dit bericht zal zeker veel mensen behagen. Er zal ook een infrarood-LED zijn om het tv-kanaal in gebouwen te wijzigen 🙂

De officiële première van nieuwe smartphones in 8 dagen, tijdens hetzelfde evenement, zal worden gepresenteerd Redmi TV met 70 inch schermdiagonaal.

Scroll To Top