Nu lezen
Roborock robotstofzuigers moeten officieel in Europa worden gelanceerd

Roborock is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van autonome stofzuigers. Alle fans van Xiaomi Roborock-producten zijn bekend, Mi Vacuum Cleaner is gemaakt door Roborock, maar wordt verkocht onder het merk Mijia. De stofzuiger is onlangs vernieuwd en Mi Stofzuiger 1S is gepresenteerd.

Roborock maakt ook producten onder zijn merk, vandaar Roborock S50-stofzuiger, de populairste automatische stofzuiger in China. Dit model is onlangs ook vernieuwd, Roborock T6. Samengevat zijn Xiaomi en Roborock twee bedrijven die elkaar nodig hebben. Achter Xiaomi staat de kapitaal- en wereldwijde positie van het merk en achter de kennis- en productiecapaciteiten van Roborock.

Roborock in Europa

De MuyComputer-portal informeert u dat Roborock is van plan de Europese markt te betreden en zijn producten te verkopen via giganten als Amazon en Media Markt. Net als Xiaomi heeft het de vlaggenschip smartphone Mi 9 gemaakt.

Wat is de prijs van Roborock in Europa?


In China wordt het S50-model verkocht voor 2399-yuan of $ 356. In Polen kan een stofzuiger worden gekocht voor ongeveer PLN 1750 of $ 456, maar dit is geen officiële distributie van Roborock in Europa omdat het er nog niet is. Rekening houdend met de Europese prijzen van recente Xiaomi-hits: M365 Pro, Xiaomi Mi 9 en Redmi Note 7, kan Roborock dezelfde strategie gebruiken en een stofzuiger aanbieden met een veel lagere prijs dan de Chinese markt.

Zie ook

Scroll To Top