Nu lezen
Roidmi Nex - een nieuwe draadloze stofzuiger op Youpin

Een opvolger sloeg op het Youpin-platform Roidmi F8, het nieuwe model kreeg de naam Nex. Op dit moment verzamelde 4 in de crowdfunding-campagne het 456% van het bedrag dat 10 nodig heeft. XNUMX dagen blijven tot het einde van de verzameling.

Roidmi Nex 4

Roidmi Nex heeft de body van de oudere F8 behouden, maar heeft veel verbeteringen. De motor is nu borstelloos en heeft veel meer vermogen, tot 435W.

Dit zorgt voor de zuigkracht van de 23 500Pa en dit is een 30% hoger dan de F8. Een andere nieuwe functie is de vloerreinigingsdop. Voor dit doel moeten een kleine watertank (capaciteit 160 ml) en een dweil aan de achterkant van de stofzuiger worden bevestigd.

Roidmi verklaart dat het batterijbeheersysteem ook is verbeterd. De draadloze stofzuiger is uitgerust met cellen met een totale capaciteit van 2500 mAh. Op de enige lading zijn de batterijen bestand tegen 60 minuten met 60W-vermogen. Wanneer we de stroom naar 120W vergroten, is deze energie voldoende voor 38 minuten. In het geval van het zuigen van tapijten, natuurlijk het grootste vermogen - 435W is de autonomie tijd is al 10 minuten.

Opladen is naar mijn mening de belangrijkste nieuwigheid in het nieuwe model, opladen in Roidmi Nex is draadloos! Het is niet langer nodig om de kabel van de oplader aan te sluiten, nadat de stofzuiger "in de basis" is geplaatst, wordt deze automatisch opgeladen.

De stofzuiger is uitgerust met dezelfde set extra tips als zijn oudere broer. Roidmi gaf ook geen LED-verlichting op om het schoongemaakte oppervlak precies te zien.

Roidmi Nex is stiller, zendt 72 dB uit, ter vergelijking, F8 genereert 75 dB-ruis. De nieuwe generatie kan ook aan de telefoon worden gekoppeld om de status van de HEPA-batterij en het filter te bekijken, maar ik betwijfel of u het wel zult doen. 🙂

Roidmi Nex is geprijsd in China bij 1699 yuan, $ 247. Verzending naar de eerste mensen begint op 29 juli 2019 jaar.

Scroll To Top