Nu lezen
Rollen voor kinderen

De eerste keer dat ik een product in Xiaomi die nog niet 100% financiering op het platform crowdfundingowej heeft bereikt. Toen ik begon met het schrijven van de instap van de financiering was slechts 78%. Het nieuwe product is kinderrollen met verschillende slimme functies. Ze zijn gemaakt door Xiaoshun Technology.

Rollen voor kinderen

De binnenzool van de schoen is goed geschikt voor de enkels, zelfs lange, enkele uren reizen zullen niet moe worden. Het lichaam is gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen schuren. De wielen zijn gemaakt van polyurethaan, zodat ze bestand zijn tegen slijtage en schokken. Ze hebben stille lagers en een antislip grip. Bovendien is in de rechtervoet de rem gemonteerd. Het maakt remmen in noodsituaties mogelijk.

Rollen voor kinderen

Rollen voor kinderen

Om de hoeveelheid tijd dat het kind in staat zijn om schaatsen te genieten zal toenemen, heeft Xiaomi de verordening 5 niveaus toegepast. De cartridge kan worden uitgebreid om meer ruimte te bieden. De rollen zijn in drie maten: S (-26 29) voor 3- 6 jaar, M (-30 34) 6-9 jaar en L (-35 39) boven 10 jaar.

Rollen voor kinderen

Rollen voor kinderen

Xiaomi heeft slimme rollen gemaakt. Een speciale chip aan de cartridge toegevoegd, vergelijkbaar met die in sportschoenen. Hij kan verkeersgegevens controleren. De applicatie kan onder andere worden bekeken rijtijd, gemiddelde snelheid of verbrande calorieën.

Rollen voor kinderen

Rollen voor kinderen kosten 199-yuan in China, $ 30. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren, roze en geel. Xiaomi biedt ook accessoires voor lichaamsbescherming die verkoopt voor 89-yuan, $ 14. Verzending naar de eerste klanten start op augustus 11. Toen ik klaar met het schrijven van de ingang, het product heeft al 267% financiering op een platform van nieuwe producten.

Rollen voor kinderen

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top