Nu lezen
Vervangen door Mi 8, Xiaomi moedigt je aan om een ​​oud vlaggenschip te kopen

In de overgrote meerderheid van de gevallen wordt de presentatie van een nieuw model geassocieerd met een downgrade van de oudere versie. 20 februari Xiaomi presenteerde het nieuwe vlaggenschip Mi 9 en kondigde een dag later de korting aan op Mi 8 Pro. Klanten die het nieuwste apparaat niet nodig hebben, kunnen nog steeds zeer goed Mi 8 Pro kopen totdat 500-yuan goedkoper is.

Vervang door Mi 8

De Chinese reus dringt er opnieuw bij fans op aan om Mi 8 te kopen via reclame-afbeeldingen. "Exchange op Mi 8" is een perfect aanbod voor mensen met een beperkt budget. In de komende weken zal Xiaomi de camerasoftware in de Mi 8 updaten, zodat de kwaliteit van de aangeboden foto's dichter bij die van de nieuwe Mi 9 zal komen. Dit is niet de eerste keer dat Xiaomi het nieuwere model gebruikt en het naar het oudere implementeert. Dezelfde procedure werd uitgevoerd met een niet-framer Mi Mix 3 en Mi 8 of Mi Mix 2S.

Xiaomi Mi 8 is nog steeds een zeer goede smartphone. Het heeft een processor van Qualcomm, model Snapdragon 845, de meest efficiënte SoC in het jaar 2018. Als je contactloos wilt betalen, is er geen probleem, Mi 8 heeft NFC en je kunt betalen door je smartphone naar de terminal te brengen.

Zie ook
Xiaomi Mi mAx 3 antutu

Vervang door Mi 8

Als je het wilt opslaan koop Mi 8 op Banggood.com. Voor de 6 GB RAM + 128 GB ROM betaalt u $ 387 en voert u simpelweg de kortingscode in: 3BGM86128. Ter vergelijking, officieel kost Mi 8 in Polen 2199 PLN voor de 6 + 64-variant. Als je in Banggood, China, koopt, betaal je alleen 1470 PLN voor 6 / 128GB! Vergeet niet om Priority Direct Mail of EU Priority Line verzendmethoden te selecteren.

Scroll To Top