Nu lezen
Schoenen zonder Urevo veters

Urevo is een van de vele bedrijven die gebruik maken van het verkoopplatform van Xiaomi genaamd Youpin om hun producten te verkopen. Als er geen samenwerking was met Xiaomi, zou ik nooit iets van U'revo-merrie vernemen. De producent richt zich voornamelijk op de productie van sportschoeisel en rugzakken. Ik besloot om instapschoenen te kopen zonder veters. Ik bestelde schoenen in de winkel Gearbestwas het het waard? dus

Schoenen zonder Urevo veters

Schoenen zonder Urevo veters
Schoenen zonder Urevo veters

Ze zijn gemaakt van stof en de zool is gemaakt van rubber. Mikroguma gebruikt in de productie van zolen is EVA, biedt een zeer goede duurzaamheid en flexibiliteit. De schoenen zijn erg licht en comfortabel. Het bovenste gedeelte van de schoen heeft een elastische tailleband en past zich aan het been aan en "verstevigt" rond de enkel. Urevo-schoenen hebben zowel een mannelijke als een vrouwelijke versie. Heren hebben drie kleuren om uit te kiezen, en twee dames: roze en blauw. De herenversie weegt 178 gram, en het vrouwelijk 146-gram.

Slip, lichte schoenen die ik gekocht heb om rond te lopen in het huis. Ik hou er niet van om slippers te dragen, flip-flops, ik geef er de voorkeur aan om mijn voet stevig vast te houden. Het Urevo-product is zeer comfortabel, de voeten worden zelfs na vele uren niet moe. Ze zijn ook geschikt voor buiten om snel naar de winkel op de hoek te springen. Ik vond in hen slechts één nadeel, de zool is antislip, ik raad u aan voorzichtig te zijn.

Schoenen zonder Urevo vetersSchoenen zonder Urevo veters

Schoenen zonder Urevo veters

Schoenen zonder Urevo veters Schoenen zonder Urevo veters Schoenen zonder Urevo veters

Scroll To Top