Nu lezen
Springtouw met "slimme" functies van Yunmai

Ik hou van een actieve levensstijl, een van mijn favoriete bedrijven op het Xiaomi-verkoopplatform genaamd Youpin is het merk Yunmai. Ze bieden producten die een gezonde levensstijl helpen en stimuleren. Het werd onlangs gepresenteerd slimme stressbalen nu is een intelligent springtouw te koop.

Yunmai touw

Het intelligente springtouw Yunmai heeft een ergonomische handgreep die, volgens de fabrikant, zelfs tijdens zeer zware training met zwetende handen niet wegglijdt. Een batterij die is opgeladen tot 100% is voldoende voor 150 dagen springen, het duurt twee uur om volledig op te laden via de micro-USB-aansluiting. Het springtouw weegt 139g en de touwlengte is 3 meter.

Tijd voor slimme functies. Het springtouw maakt verbinding met de smartphoneapplicatie met behulp van Bluetooth-versie 4.0. In de applicatie kunt u de duur van de training, het aantal gemaakte sprongen en het geschatte aantal verbrande calorieën bekijken. Het springtouw meet je hartslag niet, dus het aantal verbrande calorieën wordt berekend door een algoritme op basis van de tijd en het aantal sprongen. In de applicatie kunt u ook doelen instellen, bijvoorbeeld 5000-sprongen of 30 minuten trainingssessie. Na het voltooien van de taak voelt u de trilling van het handvat. Het aantal gemaakte sprongen kan ook worden gecontroleerd zonder een smartphone, het springtouw heeft een display dat het aantal sprongen in realtime weergeeft.

Het intelligente Yunmai-springtouw is in China geprijsd op 129 yuan, $ 18 en is nu te koop bij AliExpress. Ik heb een eerder model springtouw van Yunmai, zonder een slimme functie maar met een lading en werkt heel goed.

Scroll To Top