Nu lezen
Slimme schoenen van Xiaomi in samenwerking met Intel

Slimme Xiaomi-schoenen

Xiaomi presenteerde een nieuwe versie van smart shoes, dit keer met de Intel Curie-chip, genaamd 90 Ultra Smart.

De schoenen zijn speciaal ontworpen voor beginnende hardlopers, ze bieden wat het belangrijkst is in hardloopschoenen, goede demping en stabiliteit. De gemonteerde zool is antislip en het op de tenen van de schoen gemonteerde bovenwerk is "ademend".

De schoenen verbinden met de smartphone via Bluetooth-technologie. Onze activiteit wordt vastgelegd met een gyroscoop en een accelerometer bestaande uit een 6-sensormediumas. Schoenen "leren" onze stappen en worden na verloop van tijd steeds accurater. Ze kunnen vier soorten beweging onderscheiden, namelijk hardlopen, wandelen, fietsen en traplopen. U denkt waarschijnlijk hoe het zal zijn met de batterij, immers de batterij is een probleem van moderne gadgets. Xiaomi zorgt ervoor dat de gebruikte chip in de schoenen automatisch in de slaapstand gaat om het energieverbruik te verminderen en de levensduur tot 60-dagen te reiken.

Schoenen zullen beschikbaar zijn in vier kleurenversies, daarnaast heeft Xiaomi een speciale blauwe editie gekozen, die een zool moet hebben van het materiaal dat is gemaakt van lichtgevend materiaal dat schijnt.

90 ultra slim

90 ultra slim

90 ultra slim

Xiaomi geprijsde slimme schoenen op 299-yuan, rond 43 $. Tot nu toe zijn ze in de crowdfunding-campagne. Ze zullen binnenkort beschikbaar zijn voor de verkoop.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top