Nu lezen
Xiaomi-smartphone met drievoudige lens en Snapdragon 855

Het kan gezegd worden dat Xiaomi twee reeksen van zijn vlaggenschip smartphones heeft. De eerste is de Mi-serie, de tweede Mi-mix. Het nieuwste model uit de Mi-serie werd twee maanden geleden gepresenteerd en de krachtigste variant Explorer-editie thij was alleen maar gisteren aan het verkopen. Tot nu toe kon je alleen het SE-model kopen en "gewoon" Mi 8, waarvan ik de eigenaar ben. In de tweede helft van het jaar presenteert Xiaomi zijn tweede vlaggenschip uit de Mi Mix-serie, momenteel wachten we op de Mi Mix 3.

Mysterieuze smartphone Xiaomi met drievoudige lens en Snapdragon 855
Illustratieve afbeelding, het prototype van de nieuwe Mi Mix 3 gemaakt door een van de fans

Xiaomi-smartphone met drievoudige lens en Snapdragon 855

Geekbench service, presenteerde een nieuw apparaat uitgerust met de Snapdragon 855-processor. De prestatietest werd vier dagen geleden uitgevoerd, namelijk 27 in juli. De naam van het geteste model is Xiaomi SDM855 voor arm64 met het Android-systeem in de 8.1- en 6 GB-versies van het RAM-werkgeheugen.

Mysterieuze smartphone Xiaomi met drievoudige lens en Snapdragon 855

Het moederbord van het apparaat toont echter het MSM8998-model dat tot nu toe overeenkwam met Snapdragon 835. Daarom zijn de specificaties een beetje verwarrend, maar de benchmarkresultaten verschillen niet van de prestaties van de SDM835. Je kunt deze informatie niet vertrouwen, het is zeer waarschijnlijk dat het een slechte aanpassing is.

De drievoudige ondersteuning is beslist waarschijnlijker. Xiaomi zal niet de eerste zijn in deze kwestie omdat een dergelijk model al, onder andere, heeft. Huawei. De sensormodellen in de drievoudige lens zijn hoogstwaarschijnlijk IMX586 + IMX351 + SS3M5.

Als Xiaomi besluit de Snapdragon 3-processor in het nieuwste Mi Mix 855-vlaggenschip te plaatsen, is deze pas vanaf het 2019-jaar verkrijgbaar. Net als bij de Mi 8 Explorer-editie moet u een paar maanden wachten na de presentatie totdat het apparaat officieel op de markt is.

Scroll To Top