Nu lezen
Xiaomi-smartphones met Android Oreo zullen LDAC-ondersteuning ontvangen

Onlangs presenteerde Xiaomi de nieuwste versie van de authoring-overlay voor Android-smartphones, genaamd MIUI 10. Vandaag heeft Xiaomi aangekondigd dat alle smartphones met Android Oreo en MIUI 10-overlay ondersteuning zullen krijgen voor hoogwaardige Bluetooth-transmissietechnologie.

LDAC voor Xiaomi-smartphones met Android Oreo

LDAC Xiaomi

Wat is het LDAC? Het is een geluidscoderingstechnologie die door Sony is ontwikkeld. Hiermee kunt u bluetooth-geluid naar uw hoofdtelefoon / luidsprekers verzenden in hoge kwaliteit. De technologie zelf is niet nieuw, omdat deze al op 2015 werd gepresenteerd tijdens de CES-beurs. Het is 3x efficiënter, zodat u geluid van betere kwaliteit kunt verzenden dan standaard bluetooth-codering. Dankzij dit zullen Xiaomi-smartphones de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren nadat de Bluetooth is aangesloten op de hoofdtelefoon / luidspreker of een ander apparaat dat deze technologie ook ondersteunt.

Zie ook

Software (ROM) Xiaomi.eu die altijd op hun smartphones installeert Xiaomi heeft in de update van vandaag al ondersteuning toegevoegd voor de codeertechnologie die door Sony is ontwikkeld. Helaas heb ik geen LDAC-apparaat om te testen. Als u thuis iets heeft, verschijnt er nadat u probeert een koppeling te maken met het apparaat een venster met informatie over LDAC.

Scroll To Top