Nu lezen
Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Gedurende een jaar, d.w.z. vanaf het moment dat ik de iPhone X gebruikte, raakte ik overtuigd van draadloos opladen. Ik weet het, Samsung heeft het lang geleden gehad, maar het heeft me nooit naar de producten van een Koreaanse fabrikant getrokken. Het is jammer dat in de Xiaomi-aanbieding slechts één smartphone draadloos opladen ondersteunt - Mi Mix 2s. In het begin gebruikte ik een draadloze oplader door het bedrijf "no name", het deed zijn eigen oplading, dat is geen probleem. Van maand tot nacht zet ik mijn smartphone aan muismat met inductief laden van Xiaomi, werkt ook - ik laad met 7,5W. Voor zover ik weet, is dit de maximale laadkracht die iPhone 8 en X ondersteunen.Ik bereid me langzaam voor op de première van Mi Mix 3, wat precies goed is en ik kocht een sterkere.

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

In de set met de oplader krijgen we een USB-A -> USB-C-kabel. Het is goed dat Xiaomi voor een nieuwere poort heeft gekozen, laat de live dubbelzijdige USB-C-stekker los. Vanaf de onderkant heeft de oplader een rubber om wegglijden op glazen bureaus te voorkomen. Aan de bovenkant is er ook een rubber of een rubberachtig materiaal, dezelfde waarvan het is gemaakt originele hoes voor Mi 8. Plus is dat de smartphone zeker niet uit de lader zal vallen, en min? Ik vang viezigheid en stof verschrikkelijk. Na een paar minuten uittrekken kun je zien hoeveel "gevangen" is.

Aan de ene kant bevindt zich een USB-C-aansluiting en aan de andere kant een diode die informeert over de bedrijfsstatus van de lader.

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Snelle inductieve Xiaomi 10W-oplader

Er zit geen goede filosofie in de draadloze oplader, ik stop een smartphone en deze laadt. Als u op zoek bent naar een snellader, is het Xiaomi-product een goede aankoop, omdat de prijs niet buitensporig is. Ik kocht in de winkel Zapals voor $ 12.99 Ik waarschuw u echter dat het heel gemakkelijk is om stof te vangen, wat sommige mensen kan storen.

In de Banggood-winkel die ik tegenkwam een interessant Blitzwolf-model, Ik raad Blitzwofl aan als het om draden gaat. Ik heb verschillende kabels en een QC 3.0-oplader - kwaliteit op het hoogste niveau. Het is goed dat je je smartphone rechtop kunt zetten in hun draadloze oplader.

En van een andere vat, heeft iemand van jou zo'n combinatie getest met aliexpress? 3 1 in lub 4 1 in - Ik vraag me af hoe het werkt. Het mooiste model is echter 2 in 1.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top