Nu lezen
Tussentijdse verkoop op Aliexpress

Aliexpress is de meest populaire Chinese online winkel in Polen, miljoenen Polen houden ervan, met uitzondering van postbodes die tientallen pakketten in een karakteristieke grijze folie moeten meenemen. Waar houden mensen van AliExpress? Voor de mogelijkheid om producten te kopen voor een absoluut lagere prijs. Het is dankzij AliExpress dat mijn avontuur met Xiaomi-apparaten is begonnen, mijn eerste aankoop is Xiaomi-handsets die rechtstreeks in China zijn besteld. Het was een paar mooie jaren geleden ...

In maart vierde AliExpress zijn achtste verjaardag, bij deze gelegenheid bereidde hij voor zijn fans talrijke promoties en prijsvragen voor. Een kwart is verstreken sinds dit evenement, daarom nodigt de grootste online verkoopsite in China je uit om dit te doen halfjaarlijkse verkoop waarin de kortingen 50% moeten bereiken.

Ga naar de verkoopkant en zoek iets voor jezelf.

Er zijn producten voor hem, voor haar, voor ouders en voor kinderen. Iedereen zou iets voor zichzelf moeten vinden, je kunt ook kleine geschenken voor geliefden kopen. U controleert het hele aanbod tutaj.

Zie ook

Ik adviseer je om niet te veel dingen tegelijk te bestellen omdat de postbode je zal haten ... Uit nieuwsgierigheid, hoeveel pakjes heb je op hetzelfde moment ontvangen? Ik heb acht stukken en ik heb nooit een afleveringsbewijs bij de brievenbus ontvangen ... de postbode bezorgt altijd bezorgingen (zelfs extra roosters hingen aan het stuur ...).

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top