Nu lezen
Speedy DU is een andere Super Soco-bromfiets op Youpin

Een paar dagen geleden heeft Xiaomi toegevoegd aan het Youpin-platform Super Soco Speedy RUer is nu een andere bromfiets met hetzelfde principe toegevoegd (pedalen + elektrische aandrijving).

Xiaomi Super Soco Speedy DU

Afmetingen van Super Soco Speedy DU zijn 1635 mm x 743 mm x 1030 mm. Net als de voorganger heeft het nieuwe model twee versies, die verschillen in batterijcapaciteit. Het DU2-model heeft een 15 Ah-batterij die 65 km-bereik biedt. In de duurdere DU3-variant is de 20Ah-batterij geïnstalleerd om de 80 km te overbruggen. Beide modellen bieden dezelfde maximumsnelheid, 25 km / h.

De batterij bevindt zich in het handschoenenkastje in het frame van de bromfiets. Om te worden opgeladen kun je het snel uittrekken en mee naar huis nemen. Opladen naar volledige runs van 5 naar 7 uur, afhankelijk van het model.

Speedy DU heeft een ingebouwde Bluetooth- en GPS-module. Met de Super Soco-app kun je het laadniveau van de batterij, de afgelegde afstand controleren of controleren waar je de bromfiets hebt geparkeerd en het voertuig in het geval van diefstal lokaliseren.

De teller is exact hetzelfde als in het Speedy RU-model. Het toont het aantal afgelegde kilometers, de laadstatus van de batterij en de snelheid waarmee we ons verplaatsen.

Super Soco Speedy DU is geprijsd in China op 3799-yuan, $ 553 voor DU1 en 4299 yuan, $ 626 voor de variant met 85 km-bereik.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top