Nu lezen
Super Soco Speedy Ru is een nieuwe elektrische fiets met een bereik van 80-kilometers

Je hebt een nieuw product op Youpin gezet en ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik het nieuwe Super Soco-merk moet noemen. Zonder naar een klein detail of pedalen te kijken, lijkt het op een scooter. De juiste naam is een elektrische fiets-scooter.

Super Soco Speedy Ru 1

Waarom is er zo'n vreemde kloon op de Chinese markt? Alles volgens de regels. In China wordt Super Soco Speedy Ru beschouwd als een fiets, maar in Europa is het al een scooter.

Er zijn twee versies beschikbaar: hoe duurder een 20 Ah-batterij en volstaat om 80 km te rijden, de goedkopere variant heeft een 16 Ah-koppeling, wat zich vertaalt in het 65-kilometersbereik. Als de batterij leeg is, kunt u de pedalen gebruiken en uw voertuig voortstuwen met de kracht van uw eigen spieren.

Beide modellen hebben een elektromotor met dezelfde 350W-voeding. De maximale snelheid van de elektromotor is 25 km / h. De batterij bevindt zich onder de bestuurdersstoel en u kunt hem uit de fiets-scooter trekken en naar huis brengen om hem op te laden. Het laden duurt lang, het duurt van 6 tot 7 uur, afhankelijk van welk model we kopen.

Super Soco Speedy Ru is, net als elk ander Super Soco-product, uitgerust met de slimme functie. Maakt verbinding met de applicatie via een Bluetooth-verbinding. Een belangrijk aspect in termen van veiligheid is de GPS-module, u kunt controleren waar het voertuig zich bevindt. De toepassing biedt een verdenking van basisparameters, zoals het laadniveau van de batterij en het theoretische bereik op een elektromotor.

Op het fysieke display kunt u de huidige snelheid, het laadniveau van de batterij en de meter zien, die u vertellen hoe ver we op een scootmobiel hebben gereisd.

Super Soco Speedy Ru is verkrijgbaar in vijf kleuren: rood, wit, turkoois, grijs en oranje. Het model met de 20Ah-batterij is geprijsd op 4398-yuan, $ 640. Het zwakkere model met de oplaadbare batterij 16 Ah is $ 566.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top