Nu lezen
Xiaomi-föhn, zoals dit allemaal.

Xiaomi haardroger

Mijn huidige föhn voor stervelingen, omdat niet Xiaomi, heeft de applicatie veranderd. Uitermate geschikt voor het aansteken van de grill, en dus niet langer geschikt voor haar. Ruikt / ruikt naar een briket, er zijn verschillende smaken en gutsen. In totaal is deze functie al verloren, ik heb vorig seizoen geïnvesteerd in een gasgrill. Ik raad het zeker aan! Veel meer gemak bij het grillen, u hoeft zich geen zorgen te maken over de temperatuur. Laten we teruggaan naar de Xiaomi-föhn.

Traditioneel, zoals bij de meeste inzendingen op Xiaomi-producten, moet je de manier van verpakken waarderen, de droger is ook elegant verpakt.

In de set, behalve de droger zelf, is er alleen een informatiekaart in het Chinees.

Xiaomi kan bogen op het feit dat het apparaat perfect is om mee te nemen tijdens de reis, dankzij het opklapbare handvat. Ik weet niet over China, maar in Polen hebben de meeste hotelkamers standaard een föhn. Ook het gemiddelde argument. Het mondstuk is afneembaar, houdt magneten vast, kan verticaal / horizontaal worden geroteerd of volledig zonder mondstuk. Het apparaat heeft een Chinese stekker, u moet de adapter aanbrengen of knippen en wijzigen.

Xiaomi föhn, een soort van emeking?

Natuurlijk! De droger maakt negatieve ionen vrij. Wat is dit?

[su_quote cite = "Google"] Het meest interessante is dat waargenomen werd dat negatieve ionen in de lucht het leven verlengen van kleine dieren die eerder ademhalingsaandoeningen hadden [/ su_quote]

Meisje, heb je een hamster die problemen heeft met de luchtwegen? Koop een Xiaomi-droger, hij zal langer leven! Bijkomende voordelen met betrekking tot negatieve ionen? Ze kunnen haaruitvalproblemen verbeteren, kroezen verminderen en ze elastischer en elastischer maken.

De kwaliteit van de afwerking is goed, het plastic barst niet uit tegen een sterkere onderdrukking. En trouwens, het is een gewone droger die niet verschilt van de concurrentie. Het heeft een aan / uit-schakelaar en de mogelijkheid om te schakelen tussen warme en koude lucht. Macht? 1600W. Als iemand een nieuwe droger nodig heeft, raad ik aan een product van Xiaomi te kopen, het zal heel goed werken. Als je alles van Xiaomi wilt hebben, raad ik ook aan om te kopen.

Haardroger Xiaomi, controleer de laagste prijs.

Scroll To Top