Nu lezen
Dit is hoe de 70-inch Redmi-tv eruit zal zien

Gisteren @ Patrick gerapporteerddat de eerste Redmi TV zal worden gepresenteerd aan 29 op 2019 augustus van het jaar.

Redmi, aanvankelijk was het een serie goedkope Xiaomi-smartphones, maar in de loop van de tijd is het merk geëvolueerd. Dit jaar werd het vlaggenschip Redmi K20 Pro-smartphone gepresenteerd met een Snapdragon 855-processor, dezelfde SoC heeft Xiaomi Mi 9! Redmi produceert niet langer alleen smartphones, dit jaar zijn een wasmachine en reiskoffer in de verkoop gegaan. De portefeuille van het bedrijf groeit meer en meer en over 9 dagen zal de eerste Redmi TV worden aangeboden.

29 augustus zal Redmi TV worden gepresenteerd met een schermformaat tot 70 inch! Grafische weergave van het uiterlijk van het aankomende product heeft het netwerk getroffen. Het ontwerp lijkt erg op Mi TV. Red Wei CEO Lu Weibing heeft aangekondigd dat Redmi TV niet alleen groot, maar ook slim zal zijn. Op de foto onder het Redmi-logo ziet u een klein rechthoekig object, misschien is het een ingebouwde videocallcamera, maar geen archaïsche infrarooddiode. Xiaomi-tv's hebben afstandsbedieningen die via Bluetooth met de tv worden verbonden, tegenwoordig een standaard. Waarschijnlijk zal hetzelfde zijn in de komende Redmi TV, en zo niet de camera dan wat?

Xiaomi biedt al het Mi TV 4 tv-scherm met 75 inch-schermgrootte. Helaas wordt het apparaat alleen op de Chinese markt verkocht. Als iemand gewoon 55 inch nodig heeft, ga dan winkelen Banggood biedt Mi TV 55 międzynarodowej in een internationale versie met gratis verzending naar Polen.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top