Nu lezen
Zo ziet Redmi Note 8 eruit met een vloeistofkoelsysteem

Al in 6 dagen zal het merk Redmi een nieuwe smartphone presenteren, namelijk de Redmi Note 8. Het vorige Redmi Note 7-model heeft het aantal overschreden 20 miljoen verkochte exemplaren en werd daarmee de best verkochte Redmi-smartphone.

Redmi Note 8

We weten al dat Redmi Note 8 wordt uitgerust met SoC van het merk Mediatek, en precies Redmi zal het model gebruiken G90T. De processor heeft veel rekenhulp, binnen 300 000 AnTuTu. Het systeem heeft echter één nadeel, hoge bedrijfstemperatuur. Daarom zal Redmi uw smartphone uitrusten met een vloeistofkoelsysteem, het zal zeker de warmteafvoer verbeteren. Een grafische weergave van het effect van het gebruik van vloeistofkoeling is gepubliceerd op de sociale netwerksite van Weibo. De vloeistofstroom met een temperatuur van 4 tot 6 graden Celsius zorgt voor een constant FPS-niveau tijdens virtuele gameplay en vermindert de batterijontlading.

Vloeistofkoeling is niet de enige kaart die Redmi heeft ontdekt vóór de release van Note 8. Een andere afbeelding is gepubliceerd op de sociale netwerksite van Weibo, deze keer met de batterijcapaciteit van Redmi Note 8 Pro. In de telefoon bevindt zich een 4500 mAh-cel.

... Ik herinner je eraan dat Redmi Note 8 eindelijk NFC zal hebben! Twee dagen geleden heeft Xiaomi Chinese gebruikers een site ter beschikking gesteld waar ze Redmi Note 8 voor zichzelf kunnen reserveren. Het aantal inzendingen is al meer dan een miljoen, applaudisserend.

Scroll To Top