Nu lezen
De iPhones van dit jaar zonder "iPhone" op de achterkant?

De nieuwste informatie uit China geeft ons nieuwsgierigheid naar de telefoons van dit jaar onder het teken van een gebeten appel. Een anonieme gebruiker, die beweert werknemer te zijn van Foxconna (Chinese fabriek die de iPhone assembleert), deelde de laatste informatie over toekomstige smartphones op een Q&A site, Zhihu. De lijst is van 30 juli, volgens Slashleaks.

Veel van de informatie op de pagina valt samen met de geruchten die we eerder hebben gehoord. Dit is echter niet geverifieerd en kan eenvoudig nep zijn - het moet worden behandeld met een korreltje zout.

De gids informeert ook dat ten minste een van de iPhones een nieuwe, donkergroene kleur zal hebben. Dit valt samen met rapporten over nieuwe kleuren voor de iPhone XR - groen en lavendel.

Het achterglas kan een matte afwerking hebben, zoals eerder gezegd door Ming-Chi Kuo-analist. Volgens hem hebben alle drie de nieuwe smartphones een matte afwerking op het achterglas, of althans gedeeltelijk.

Wat ons het meest interesseert, is informatie over het opschrift "iPhone" op de achterkant van de telefoon. Volgens de bron moet het worden verwijderd. We hebben geen informatie om dit te bevestigen. Denkend in de minimalistische designtaal van Apple en de populariteit van de iPhone, kan zo'n beweging plaatsvinden, maar het is niet duidelijk.

De voorkant van de apparaten zal niet wezenlijk veranderen. De enige grote verandering is de zeer waarschijnlijke verwijdering van 3D Touch van telefoonschermen. Dit heeft te maken met het afslanken van het display. Persoonlijk heb ik echt medelijden met deze functie, het is een zeer goede aanvulling op het dagelijkse gebruik. Als troost introduceert Apple Haptic Touch-ondersteuning voor zijn telefoons. iOS 13 introduceert deze functie op alle telefoons, zelfs iPhone SE krijgt het.

De nieuwe iPhone 11 Max krijgt een batterij met een capaciteit van 3969 mAh, zegt de bron. Dit is een nieuwe waarde en wordt niet bevestigd door eerdere rapporten. Er was ook een gerucht op het netwerk over de mogelijke naamgeving van nieuwe Apple-smartphones. Een daarvan is het ontvangen van de Pro-tip, net als de iPad Pro of Mac Pro.

De bovenstaande informatie moet met mate worden behandeld omdat deze niet door andere bronnen is bevestigd. We kijken uit naar de première van nieuwe apparaten in september.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top