Nu lezen
De iPhone van dit jaar met ondersteuning voor het nieuwe, kleinere Apple Pencil?

Nieuwe iPhones zullen in september verschijnen. De fabrikant van accessoires, Olixar, heeft nieuwe producten aan het aanbod toegevoegd en de hoesjes voor de nieuwe iPhone 11 Pro trekken alle aandacht.

Houd er rekening mee dat de naam van de smartphone kan veranderen. Volgens wat Olixar presenteert, kunnen we dit jaar maar liefst 4 nieuwe apparaten met het gebeten Apple-logo krijgen. Ten minste één daarvan, de Pro-versie, krijgt ondersteuning voor Apple Pencil.

Apple zal waarschijnlijk een nieuw, kleiner potlood maken, speciaal voorbereid voor telefoons. Dit wordt aangegeven door de nieuwe zaak Olixar. De kleuren van het nieuwe "potlood" zien er interessant uit, ze zijn metallic en eindigen niet op één kleur.

Ik zal hieraan toevoegen dat ik erg geïnteresseerd ben als dit waar is, maar ik denk van wel. Geruchten over ondersteuning voor Apple Pencil verschijnen al vele maanden, dus we kijken eindelijk uit naar een nieuwe functie. Voor mij is Apple Pencil een zeer aangenaam apparaat om te gebruiken, de mogelijkheden zijn erg groot. Ik zou niet op het scherm van de telefoon tekenen, maar opmerkingen of precieze bediening van het apparaat kunnen in dit geval zinvol zijn. Steve Jobs was niet onder de indruk van de stylus, maar was hij echt zeker van deze vorm? Apple Pencil kan een zeer geavanceerd apparaat worden genoemd. Zeker, de telefoons zouden anders zijn als het leefde, maar misschien met geavanceerde stylusondersteuning?

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top