Nu lezen
Redmi 4K UHD TV met 70 inch schermdiagonaal is nu beschikbaar

Na een paar weken kwam deze dag eindelijk, tijdens de Redmi-conferentie in China, werd de eerste Xiaomi-tv van het submerk, Redmi TV, gepresenteerd.

De Redmi TV heeft een 70 inch-scherm. Hiermee kunt u de afbeelding in 4K UHD-kwaliteit bekijken. De rekenkracht is verantwoordelijk voor de Amlogic-processor van de zesde generatie van de zesde generatie, ondersteund door 2 GB RAM en 16 GB opslag, bijvoorbeeld voor foto's en applicaties. De "slimme" functie maakt verbinding met onze router via Wi-Fi in twee bereiken 2,4 GHz en 5 GHz. Op de achterkant van de behuizing zitten 3x HDMI en 2x USB wanneer we een externe schijf of USB-stick willen aansluiten. Alles sloot in een behuizing met smalle kaders rond het scherm.

Het tv-toestel is uitgerust met het PatchWall-systeem dat de Xiaomi AI-spraakassistent gebruikt voor de bediening. De afstandsbediening is hetzelfde ontwerp als in Xiaomi Mi Box. Het maakt via Bluetooth verbinding met de tv, zodat u niet op de infrarooddiode hoeft te richten. De afstandsbediening heeft een ingebouwde microfoon voor spraakbesturing, voor communicatie met Xiao AI.

Redmi TV 70 ″ is in China geprijsd op 3799 yuan of $ 530. Bestellingen kunnen vandaag worden geplaatst en televisietoestellen verschijnen op 10 september. Helaas is er op dit moment geen informatie over de wereldwijde verkoop van de tv.

Ik bestelde de Xiaomi 55 ″ 4K UHD TV in China

Vorige week heb ik hierover geïnformeerd tjilpen over het kopen van een Xiaomi-tv rechtstreeks in China. Ik heb mijn bestelling in een Banggood-winkel geplaatst. Ik wilde controleren hoe het is met zulke grote pakketten, of het btw zal zijn, of de tv volledig zal aankomen. Helaas ontving ik gisteren informatie dat het product niet op voorraad is en het is niet bekend of het zal worden verzonden. Als ik meer informatie krijg, zal ik je op sociale media laten weten wat de finale is van mijn poging om een ​​grote tv uit China te downloaden.

Scroll To Top