Nu lezen
Redmi TV komt dichterbij, waarschijnlijk twee modellen: 40 en 70 inches 4K HDR

Vorig jaar werd het merk Redmi vooral geassocieerd met goedkope Xiaomi-smartphones. In 2019 heeft het een transformatie ondergaan en wordt het langzaam een ​​volwaardig merk dat met iedereen kan concurreren. Redmi K20 vlaggenschip-smartphone met Snapdragon 855-processor, RedmiBook-laptops, wasmachine, powerbank, koffer ... en binnenkort zullen tv's lid worden van deze groep.

Xiaomi Mi TV 4A
Xiaomi Mi TV 4A

Een paar dagen geleden Lu Weibing sprak over Redmi TV op de Chinese sociale netwerksite Weibo. Het eerste Redmi-tv-toestel heeft de CCC-certificering doorstaan ​​en is bekroond met het symbool L70M5-RA, het apparaat is vervaardigd in de TPV Display Technology Xiaomen Co., Ltd.

Het behalen van het CCC-certificaat onthult helaas niet de technische specificaties van de apparaten. Er circuleert informatie in het netwerk dat Redmi twee 40 en 70 inch 4K HDR-schermen zal presenteren. Mogelijke releasedatum en de prijs is nog steeds in het geheim gehuld. De nieuwe apparaten zullen waarschijnlijk hun eerste debuut maken in India.

Scroll To Top