Nu lezen
Xiaomi TV zal officieel verkrijgbaar zijn in Europa, voor starters in Rusland

Veel mensen wachten op het Europese debuut van tv's met het Mi-logo in Europa. Xiaomi besloot uiteindelijk om buiten China en India zijn product te verlaten en binnenkort zal de officiële verkoop van Xiaomi-tv's in Rusland beginnen.

Xiaomi Mi Tv in Rusland

Xiaomi zal tv's te verkopen in Rusland in drie maten 32 om 55 inch, maar een juweel van de portefeuille van de Chinese reus, te weten, Muurschildering TV zolang het niet beschikbaar zal zijn. Tv's hebben het Android P 9.0-systeem geïnstalleerd en een Bluetooth-afstandsbediening bekend van Mi Box Tv waarmee spraakbesturing mogelijk is.

Xiaomi Mi Tv

Het is tijd voor de belangrijkste, d.w.z. prijzen:

Mi TV 32 'Full HD voor 11 999 roebels, $ 186
Mi TV 43 '4K voor 22 999 roebels, $ 357
Mi TV 55 '4K voor 33 999 roebels, $ 528

Prijzen vallen niet op de knieën, consumenten die op zoek zijn naar de goedkoopste apparaten hebben alternatieven in de vorm van Poolse merken (bijv. Manta). Alle goedkope tv's hebben één ding gemeen: een vreselijk traag werkende Smart TV (als deze al beschikbaar is). Xiaomi Mi TV Box werkt uitstekend als Xiaomi TV werkt net zo snel is een belangrijke reden om te kiezen om te kopen televisie logo Mi.

De verkoop van Xiaomi-tv's in Rusland begint op XMMX in juni, de band zal ook beschikbaar zijn voor de verkoop Mi Band 4 welk debuut is gepland voor 8 in juli.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top