Nu lezen
Tripod Xiaomi, 2 in 1. Houder voor statief en selfie in één.

Statief Xiaomi

Selfies worden steeds populairder. Xiaomi besloot om de tweede generatie uit te brengen, een verbeterde versie van haar selfie-stiker.

Tripod Xiaomi, dit wordt nu het apparaat genoemd, naast de traditionele "sliding stick" heeft het de mogelijkheid om de benen te spreiden, zodat je het als een statief kunt gebruiken. Een handige functie tijdens videogesprekken.

Het apparaat heeft een Bluetooth-afstandsbediening die uit de hoes kan worden getrokken. Voor een goede werking is het noodzakelijk om een ​​Android-smartphone te hebben van de 4.3 Kitkat-versie of iOS van de 5-versie.

Zie ook
MIIIW 3 muis


Het wordt geleverd in twee kleuren, zwart en wit. De afmetingen bij de gevouwen zijn 49,5mm x 190mm en het gewicht 155g. Het strekt zich uit tot 465mm, de gebruikte beugel maakt de smarton in een stabiele positie. De hendel kan worden gedraaid met 360-graden. Xiaomi heeft het product geprijsd op 89 Yuan ($ 13). Tot nu toe is er een voorverkoop in de winkel Banggood.com het was echter van tevoren geprijsd op 22 $ en wordt pas vanaf midden maart verzonden.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top