Nu lezen
Uleemark ultralichte schoenen van Xiaomi

Uleemark ultralichte schoenen van Xiaomi

Xiaomi floreert in de modesector. Biedt kleding, schoenen, rugzakken, brillen, hoeden. Ik heb Xiaomi-jeans gekocht en nog nooit heb ik zo'n jeans gezien. Als een spijkerbroek en in de taille strekten ze zich uit alsof ze op een elastische band zaten. Vreemd, maar voor mensen met een grotere buik kunnen ze perfect zijn. Vandaag lanceerde Xiaomi een nieuw product uit de modesector, ultralichte schoenen van Uleemark.

Uleemark ultralichte schoenen

Uleemark ultralichte schoenen van Xiaomi

Het Uleemark-bedrijf heeft al enkele schoenen in zijn portefeuille, die doen denken aan de populaire Converse-vallen. Tegenwoordig hebben de gepresenteerde schoenen geen veters, waardoor ze tijd zullen besparen. Gemaakt van lichte maar duurzame materialen. De dikte van de stof is alleen 2mm. De zool is gemaakt van Phylon-materiaal, wat zorgt voor een goede flexibiliteit.

Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en bordeauxrood. Beide modellen hebben een zool in dezelfde witte kleur. Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe product is comfort. Uleemark-schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 44. Ze zijn bedoeld voor zowel vrouwen als mannen. Voor mij zijn ze perfect om in huis rond te lopen.

Uleemark ultralichte schoenen van Xiaomi

Ultralichte Uleemark-schoenen zijn nu te koop in China bij 99 yuan, $ 15. Elke dag zou moeten verschijnen in online winkels die verzending naar Europa aanbieden.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top