Nu lezen
Upgrade naar Mi Band 3 - nu kun je de oefeningen van het bandniveau volgen

Mi band Band is een van de meest herkenbare producten Xiaomi, dus geen wonder dat het wordt regelmatig bijgewerkt en verbeterd. Onlangs was de band officieel beschikbaar in Polen, maar het kost PLN 149. Je kan het kopen in de winkels Xiaomi in het Pools, maar als je wilt opslaan +/- 60 goud kunt u het op uw eigen downloaden van China.

Upgrade naar Mi Band 3

Upgrade naar Mi Band 3

Een paar weken geleden werd de polsband bijgewerkt, waardoor Mi Band 3 Pools begon te ondersteunen. Nu is het tijd voor een nieuwe update waarmee je je trainingssessie direct vanuit het polsbandje kunt starten.

Hoe te updaten?

Ren gewoon de applicatie op je smartphone Fit Me and band te werken zich naar de nieuwste versie van de software tijdens de synchronisatie van gegevens.

De optie wordt voortdurend ontwikkeld en op dit moment kunt u het type fysieke activiteit niet kiezen. Nadat de nieuwe optie op de band is gestart, kunnen we de activiteitstijd, hartslag en verbrande calorieën bekijken.

Zie ook

De band Mi Band 3 I zeer aan te bevelen, je zult niets beters kopen voor 90 zloty's. Gedurende verschillende weken heb ik het product getest en het werkte heel goed, maar ik ben een fan van horloges en ik kwam even terug Amazfita 2S wat prachtig is.

Mi Band 3 waar te kopen?

horlogebandje Mi Band 3 U kunt voor PLN 87 kopen in de Gearbest-winkel met de IVBAND3-bon. De wachttijd voor een zending uit China is ongeveer 2-3 weken.

Scroll To Top