Nu lezen
Gebruik je Always On Display op smartphones met het AMOLED-scherm? Xiaomi werkt aan de mogelijkheid van personalisatie

Het XDA Developeres-portaal heeft informatie bereikt over aankomende nieuwe mogelijkheden in de Always On Display-functie. Vanwege de steeds dunnere kaders rond het scherm, was het noodzakelijk om de meldings-LED te annuleren en te vervangen door de functie van het weergeven van de tijd en meldingen op het "blanco" scherm van de smartphone. De Always On Display-functie wordt voortdurend uitgebreid en de komende update zal zeer belangrijke veranderingen met zich meebrengen.

Momenteel zijn er verschillende wijzerplaten die de pictogrammen voor tijd, datum, batterijstatus en meldingen weergeven. In de nieuwe versie krijgen we de mogelijkheid om de schilden te personaliseren, de afbeelding te wijzigen en zelfs de letterkleur. Geeft u de voorkeur aan een analoge of digitale klok? De komende software-update biedt de mogelijkheid om alles in te stellen volgens uw voorkeuren.

De Always On Display-functie is beschikbaar op Xiaomi-smartphones die zijn uitgerust met het AMOLED-scherm, bijvoorbeeld Mi 8, Mi 9 of Redmi K20. De mogelijkheid van personalisatie is momenteel alleen beschikbaar in de ontwikkelingsversie, maar binnen enkele weken zal de verfijning beschikbaar worden gemaakt voor alle gebruikers.

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top