Nu lezen
Verbeterde versie van de luchtreiniger - Xiaomi Air Purifier 2S

xiaomi-zuiveringsinstallatie 2s

Xiaomi luchtzuiveringsinstallatie 2 hij heeft veel fans in ons land gewonnen. Kijk maar naar Allegro, de luchtreiniger verkocht meer dan 200-stukjes. Ik denk dat er nog meer apparaten op eigen kracht uit China zijn besteld. Het product bleek een succes te zijn, dus het is geen verrassing dat Xiaomi besloot om de geüpgradede versie van Xiaomi Air Purifier 2S uit te brengen.

De grootste verbetering ten opzichte van de reguliere 2 is het positieve OLED-display. Zo'n scherm is al in gebruik Xiaomi Purifier PRO. Naast de weergave van de huidige luchtkwaliteit (PM2,5) geeft Xiaomi Purifier 2s ook de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer weer.xiaomi luchtreiniger 2s

De nieuwigheid is het toevoegen van een lichtsensor. Detecteert het lichtniveau in de kamer en past automatisch de helderheid van het display aan, zodat het niet stoort tijdens de slaapstand.

Xiaomi 2s luchtfilter

Xiaomi verklaart dat het filter in de vernieuwde luchtreiniger is verbeterd. Het nieuwe drielagige filter verzamelt deeltjes uit de lucht, zoals allergenen, dierenbont, stof, stuifmeel en sigarettenrook. Een andere slimme nieuwigheid is intelligente filteridentificatie. Als we eerder een nieuw filter maakten, moesten we op een knop op het apparaat drukken om het aantal te vervangen dagen opnieuw in te stellen. Zoals in het geval van waterfilterkannen. In de nieuwe gebeurt dit automatisch, na het installeren van een nieuw filter.

Xiaomi 2s luchtfilter

Prijs en beschikbaarheid

Xiaomi Air Purifier 2S is geprijsd bij 899 Yuan ($ 135). De verkoop in China is vanaf 11 november beschikbaar. De prijs "voor ons" zal zeker hoger zijn. Dit jaar denk ik dat het moeilijk zal zijn om het te kopen onder 200 $, de huidige pre-sale prijzen oscilleren rond 250 $. Als u geen display nodig heeft, kunt u altijd de luchtconditie op uw smartphone controleren oudere versie voor 119 $ met een GBMIAIRP-tegoedbon.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top