Nu lezen
Move It Punch - wil je iemand slaan?

Je hebt nu het nieuwe product toegevoegd uit de Move It-serie gemaakt door Guangzhou Xunjia Software Technology Co., Ltd .. Dankzij de integratie met de applicatie, zal het perfect zijn als iemand je kwaad maakt en je hem wilt slaan. Move It Punch is momenteel bezig met een crowdfunding-campagne. 13 dagen tot het einde, op dit moment heeft het nieuwe project 109% van het benodigde bedrag verzameld.

Move It Punch

De boksbal is gemaakt van nylon, PU-leer en een PVC-hoes, waardoor de bal bestand is tegen schokken. We gieten 13-liters water naar de basis om stabiliteit te garanderen, een extra acht zuignappen werken op tegels of panelen. Het handvat aan één kant van de basis zorgt voor een gemakkelijke loskoppeling van de vloer. De basis wordt verbonden met de bal met behulp van een stalen buis. De apparatuur kan worden aangepast aan personen van verschillende hoogte. De maximale hoogte waarop de buis kan worden verplaatst is 173 cm. Alle kunststof onderdelen zijn gemaakt van ABS-kunststof en worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid.

De bal heeft een knop om de sensoren en LED's in te schakelen en informeert over de gereedheid van de apparatuur om slagen te ontvangen. Move It Punch maakt verbinding met de applicatie op uw smartphone met behulp van Bluetooth in de 4.0-versie. Sensoren die in de bal zijn ingebouwd, zullen de training beoordelen. De producent heeft ook een sociale functie ontwikkeld. In de applicatie kun je controleren hoe je vrienden zijn getraind en wie de beste bokser is.

Voeg een gezicht toe in de applicatie en begin met slaan!

Wat ik het leukste vind in het nieuwe product, is te zien in de film. In de toepassing kunt u een gezicht toevoegen, bijvoorbeeld de baas of een andere persoon, en opstijgen. Het personage op het scherm van de smartphone heeft een levensbalk die bij volgende hits zal vallen.

Zie ook

Move It Punch is geprijsd in China voor 269 yuan, $ 40. De verzending naar de eerste klanten begint op maart XMUMX.

Scroll To Top