Nu lezen
Viomi presenteert ook een plafondverwarming met een lamp, het 2-product in 1

Onlangs heeft het bedrijf een nieuwe badkamerlamp met een "radiator" gepresenteerd Yeelight. Het is niet het enige bedrijf dat aan Xiaomi is gekoppeld en biedt dit type 2-apparaten in 1, een vergelijkbaar product dat compatibel is met Mi Home biedt ook het merk Viomi. Viomi is een theoretisch onafhankelijk bedrijf dat beursgenoteerd is en in de praktijk behoort het toe aan Xiaomi, de belangrijkste aandeelhouder.

Viomi presenteert ook een plafondverwarming

Viomi presenteert ook een plafondverwarming met een lamp, het 2-product in 1

Ik hou van het idee van het product, ik hou niet van het grote temperatuurverschil als ik de douche verlaat. De kachel / plafondverwarmer is bij uitstek geschikt om snel een klein badkameroppervlak te verwarmen. Viomi besloot om een ​​dubbele motor te gebruiken, zodat de geprogrammeerde temperatuur zo snel mogelijk werd bereikt. De temperatuur kan worden aangepast van 25 graden Celsius tot 35 graden Celsius. Het totale vermogen van Yunmi Internet Yuba is 2400W. Het werkt ook goed in hoge badkamers, omdat de afstand van de ventilator bij maximaal vermogen maximaal 2,5m is.

Viomi presenteert ook een plafondverwarming

Op het gebied van verlichting is de nieuwe lampverwarmer uitgerust met 12W LED's, het is genoeg om 10 vierkante meters te verlichten. Natuurlijk is het apparaat compatibel met het Smart Home-systeem van Xiaomi of de Mi Home-toepassing. We kunnen alles bedienen met een smartphone, een aanraakscherm of een stem met behulp van een stemassistent.

Yunmi Internet Yuba

Het is jammer dat Xiaomi nog niet heeft besloten om Viomi-producten te verkopen in de Mi Store-winkels in Europa. Ik zou graag een koelkast of een bank kopen in de woonkamer, uitgerust met een koelkast!

Scroll To Top