Nu lezen
VIOMI-waterverwarmer - warm water in enkele seconden

Vind je het niet leuk om te wachten tot het water in de ketel kookt? Drink je thee die op een bepaalde temperatuur moet worden gezet om al zijn eigenschappen te behouden? Viomi waterverwarmer het is alleen voor dergelijke taken. Binnen enkele seconden wordt de beker gevuld met water tot de gewenste temperatuur verwarmd, de 6 waarde te selecteren (stromend water, 55 ℃, 70 ℃, 85 ℃, ℃ 95 en 100 ℃).

Het apparaat heeft de afmetingen 32.8 x 13.6 x XUMUM cm en heeft een uittrekbare watercontainer met een capaciteit van 28 ml. De maximale hoogte van het vat dat op de basis zal komen voor het gieten van water is 1800 mm.

VIOMI boiler is heel makkelijk te gebruiken, slechts een schakelaar aan de achterkant en een knop om de temperatuur van het water te selecteren. Selecteer gewoon een van de zes temperatuur en druk op de knop, en plantte een vat gevuld met 250 ml water. Als u de knop langer dan twee seconden ingedrukt houdt, wordt 500 ml toegevoegd. Als u minder water nodig heeft, kunt u handmatig stoppen door nogmaals op de knop te drukken.

Ik hou van de kwaliteit van het product en de aandacht voor detail. Pad waarop we de cup een magneet, en langs de verwarmingsbehuizing. Er zijn geen clips, maar breng hem dichterbij en hij klikt erop. Nuttig omdat het pad kan soms verzamelen water dat druipt toen we te snel gevuld vat te trekken.

Als je wilt drinken, bijvoorbeeld. Yerba, die bij temperaturen van ongeveer 75 graden Celsius of andere kruiden te steken, dit product is het meest geschikt voor jou. Ook het maken van gewone thee of koffie duurt slechts enkele seconden.

Het product is beschikbaar op AliExpress.

Scroll To Top