Nu lezen
Wiha keert terug naar Youpin met een elektrische schroevendraaier

Het Duitse merk Wiha keert terug naar het Youpin-platform met een nieuw product. Eerder werd onder meer een set gepresenteerd 24 in 1 van Wiha, en tot nu toe alle schroeven beheerd die ik moest losdraaien. Hij hielp bij het repareren van de Xiaomi 4K-drone, Acton elektrisch skateboard, Xiaomi Mi 6 en bij het vervangen van de batterij in de autosleutel. De 24 set in 1 heeft een handmatige schroevendraaier, nieuw op Youpin is een universele schroevendraaier, 2 in 1. Het kan handmatig werken, en indien nodig kunt u de hulp van een elektrische aandrijving gebruiken.

Xiaomi Wiha

De afmetingen van de nieuwe Wiha-schroevendraaier zijn 168 mm x 36 mm x 36 mm. Aan de voorkant is er een LED-diode die is ontworpen om de werkplek te verlichten. Samen met de schroevendraaier ontvangen we een verlengtip 105 mm, het is jammer dat de fabrikant de gebogen tip niet op moeilijk bereikbare plaatsen heeft bevestigd.

De set bevat ook acht magneetaansluitingen en een oplaadkabel. Een ingebouwde batterij is vereist om de elektrische aandrijving te laten werken. De nieuwe Wiha-schroevendraaier heeft een 1500 mAh-cel. Gebruik voor het opladen een USB-aansluiting type C. Opladen tot volledig duurt 90 minuten, de fabrikant zorgt ervoor dat de batterij die is opgeladen tot 100% voldoende is om de 120-schroeven te schroeven.

Naar mijn mening is dit een interessante "hybride". In het begin gebruiken we een elektrische aandrijving om de eerste "lichte bewegingen" te maken, wanneer de schroevendraaier veel weerstand ondervindt, stopt de elektrische motor met werken en moet u uw spieren strak aanspannen. Ik had al een Xiaomi-schroevendraaier met een vergelijkbaar ontwerp, maar deze was te zwak. Om de schroef los te maken moest ik een tweede schroevendraaier gebruiken. Het nieuwe Wiha-product lost dit probleem op omdat ik de schroef met een elektrische aandrijving met hetzelfde gereedschap kan losdraaien en losdraaien.

De Wiha elektrische schroevendraaier is in China geprijsd op 199 yuan, $ 28. Het nieuwe product bevindt zich momenteel in een crowdfunding-campagne. Drie dagen lang verzamelde hij 203% van het benodigde bedrag, namelijk 809 522 yuan, of $ 113 000. Verzending naar de eerste mensen begint 9 oktober 2019 jaar.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top