Nu lezen
Binnenkort zal een nieuwe update voor Mi Banda een krachttraining-modus introduceren.

Over twee dagen gaat de Xiaomi Mi Band 3-armband officieel op de markt in Spanje, misschien ook in Polen. Ik blader door de sociale media van de Poolse vestiging, maar op dit moment is er geen informatie over distributie in Polen. Ik heb echter veel meer belangrijke informatie voor je over Mi Banda.

Binnenkort een nieuwe update voor Mi Banda

Binnenkort een nieuwe update voor Mi Banda

Mi Band ontvangt binnenkort een nieuwe update en daarna wordt functionaliteit toegevoegd waaraan ik al heel lang wacht. De krachttrainingscontrolemodus wordt geïntroduceerd! Informatie over de nieuwe modus is opgemerkt op de sociale netwerksite van Weibo en ik weet op dit moment nog geen details. Alleen het pictogram met de afbeelding van een man met een lange halter is gepresenteerd.

Ik heb geen Mi Band 3 meer, ik gebruik het momenteel een quartzhorloge van Xiaomi In de nieuwe modus kan ik echter terugkeren naar de armband. Dan zal ik kunnen zien hoe het zal omgaan met de nieuwe functie.

Zie meer

Als je de Mi Band 3-armband wilt kopen, raad ik de winkel aan GearbestIk heb er nooit grote problemen mee gehad.