Nu lezen
De nieuwe update voor de Xiaomi Mi Band 3 introduceert de mute-functie van de telefoon

Xiaomi horloges Amazfit lub signaal zijn populair in de wereld, veel mensen prijzen de Xiaomi-handheld-apparaten. Deze polsbandjes uit de Mi Band-serie zijn echter een duidelijke verkoophit. De tweede generatie band is het best verkochte apparaat van dit type ter wereld. De volgende generatie Mi Band 3 die een maand geleden werd gepresenteerd, heeft al meer dan een miljoen stuks verkocht, dit is de officiële aankondiging van een week geleden van Xiaomi. Het is geen wonder dat Xiaomi om het product geeft. Een paar dagen geleden ging de Mi Fit-applicatie-update met de nieuwe functie voor Mi Band 3 naar de Play Store.

De nieuwe update voor de Xiaomi Mi Band 3 introduceert de mute-functie van de telefoon

De nieuwe update voor de Xiaomi Mi Band 3 introduceert de mute-functie van de telefoon

Xiaomi heeft al aangekondigd dat het van plan is de dempingsfunctie van de telefoon met de Mi Band 3 te starten. De nieuwe functionaliteit is alleen compatibel met Android-smartphones. Het werkt perfect tijdens vergaderingen of lessen om je telefoon snel te dempen zonder hem uit je zak of tas te hoeven trekken.

Het enige wat u hoeft te doen is de Mi Fit-app bijwerken naar de nieuwste versie. Als u de telefoon wilt dempen, scrolt u het menu omhoog tot de optie "Meer" verschijnt en gaat u vervolgens twee keer naar rechts. Er verschijnt een telefoon met een doorgestreepte luidspreker. Druk lang op de knop om het dempen te dempen of uit te schakelen.

De tweede nieuwe functie is de melding van wedstrijden van de wereldkampioenschappen in Rusland

... deze functie werkt echter niet met mij. Tot het einde waren slechts vier wedstrijden, dus ik heb het als een curiosum behandeld en ik probeer het niet te activeren.

Waar kun je Mi Band 3 kopen?

Xiaomi Mi Band 3 die je in de winkel kunt kopen Gearbest.com. Er is momenteel een promotie, met behulp van de HKBAND3-kortingsbon verlaagt u de prijs. Alleen de Chinese taalversie is beschikbaar, de internationale versie zal in september in de verkoop gaan. Ik heb de gids toegevoegd waarin ik laat zien hoe eenvoudig het is om Pools te uploaden.

Scroll To Top