Nu lezen
Wifi-versterker Xiaomi - versterk het signaal dankzij Xiaomi Wifi-versterker

WiFi-netwerkversterkerUw router biedt geen Wi-Fi-netwerken in de flat / huis? Deuren, wanden en plafonds kunnen het signaal van 2,5 tot zelfs 11dB onderdrukken. Ik woon in een eengezinswoning, ik heb een router op de eerste verdieping, helaas is het signaal van de router in de keuken al ellendig. Het ene uiteinde van bereik verdwijnt op sommige apparaten helemaal. Hoeveel heeft het Xiaomi-apparaat geholpen?

Xiaomi Wifi-versterker is een degelijk gemaakt apparaat, ik was een beetje verrast door de grootte ervan - ik dacht dat het meer leek op de grootte van een standaard pendrive, maar het is veel langer, bijna 10cm. Het heeft één USB-connector die kan worden gedraaid in 180-graden. Het heeft geen "grote" knop, slechts een kleine reset die we moeten indrukken met een pin en een diode die informeert over de status van de werking van de versterker.

Xiaomi Wifi-versterker

Om het apparaat te laten werken moeten we koppelen met onze router, Xiaomi verklaart dat het alleen werkt met routers uit hun ecosysteem. Ik heb echter persoonlijk contact kunnen leggen met Linksy, andere mensen hadden geen probleem met de D-LINK-verbinding. In feite werkt het apparaat met 90% -routers.

We configureren de Xiaomi Wifi-versterker in de Mi Home-applicatie die alle apparaten van een Chinese gigant beheert. Sluit het apparaat via de USB-poort aan op een oplader, powerbank of rechtstreeks op de computer. In de rechterbovenhoek van de Mi Home-applicatie moet je erop klikken en Apparaat toevoegen selecteren. Android-gebruikers hebben de Scan-optie, na een tijdje verschijnt het apparaat op het scherm. Apple-enthousiastelingen moeten de Mi Wi-Fi-versterker vinden of typen in de balk bovenaan om de lijst met alle apparaten te doorzoeken. Als het gele meldingslampje op ons apparaat knippert, selecteert u de opties en klikt u op Volgende. Als het blauw knippert, stelt u de versterker opnieuw in door de resetknop drie seconden ingedrukt te houden met behulp van de pen onder de led. Als alles goed is gegaan, detecteert de versterker het beschikbare wifi-netwerk, voert u het wachtwoord in en bevestigt u het. Op het iOS-systeem is het nodig om het wifi-netwerk te wijzigen in de nieuw beschikbare xiaomi-repeater-v2-miap1652 (de naam kan enigszins variëren), Android-gebruikers hebben dit probleem niet. In het geval van iOS wordt na het selecteren van het nieuwe netwerk teruggekeerd naar de Mi Home-toepassing, wordt de versterker automatisch geconfigureerd. het duurt ongeveer een minuut. Wanneer de configuratie ten einde loopt, zal de LED blauw worden, kunnen we de ruimte kiezen waar je versterkt, als ons Xiaomi-ecosysteem zich uitbreidt, zal het helpen bij het beheer van het huis.

[su_row] [su_column size = "1 / 4 ″][/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″][/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″][/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″][/ Su_column] [/ su_row]

Het apparaat werkt als een versterker, we kunnen het ook configureren door op het nieuw toegevoegde apparaat op de "desktop" van de Mi Home-applicatie te klikken. Het Android-systeem heeft helaas Xiaomi Wi-Fi-versterkerconfiguraties in de "borstelige" taal, daarom zal ik je het voorbeeld van iOS laten zien, het ziet er hetzelfde uit.

De interface ziet er heel duidelijk uit, bovenaan staat de naam van het apparaat dat we vrij kunnen wijzigen. Hieronder ontvangen we informaties met signaalsterkte, Normaal bevindt zich in de gangen, dus ik hoef niet opnieuw te rangschikken. Als het slecht klinkt, raad ik aan de versterker dichter bij de router te plaatsen. De laatste informatie op een blauwe achtergrond is de naam van de "moeder" -router waarvan de versterker zijn signaal afleidt. De optie Wi-Fi roaming stelt dezelfde netwerknaam in voor "Mother Router" en de versterker, suggereert dat u de opties niet inschakelt en geen afzonderlijke netwerknamen gebruikt. In de volgende optie, namelijk Wi-Fi-instellingen, kunnen we gewoon de naam van het netwerk configureren, het is standaard de naam van "moeder" met het toegevoegde _plus-einde. Vervolgens het wachtwoord en kiezen of het alleen voor ons beschikbaar is of beschikbaar is voor iedereen die het wachtwoord kent. Verbonden apparaatinfo, geeft alle apparaten weer die op dit moment verbonden zijn met de versterker van Xiaomi. Door op de drie stippen in de rechteronderhoek te klikken, krijgen we meer opties. Veranderen van de apparaatnaam, de mogelijkheid om een ​​wachtwoord in te stellen voor configuratie, andere gebruikers te delen met het Xiaomi-ecosysteem, ontkoppelen via Disconnect-opties. Er is ook de Automation-optie, bij alle andere Xiaomi-apparaten kunt u met de Automation-optie een bepaald apparaat verbinden met een ander apparaat zodat het kan samenwerken, bijv. Een bewegingssensor detecteert beweging, schakelt de socket in. Er is hier geen optie, ik denk dat ontwikkelaars het van momentum hebben toegevoegd. 😉

Sommering

Is het waard om een ​​wifi-versterker te kopen? Ik denk dat het beste argument een screenshot van de smartphone zal zijn. Geen versterker van Xiami in de keuken Ik had helemaal geen wifi-netwerk, of er was één regel dekking: de pagina's werden heel lang geladen, soms onderbroken vanwege een te lange vraag. Na gebruik van Xiaomi Wifi-versterker, maximaal bereik. Voldoende snelheid, er moet aan worden herinnerd dat dit een verlenging van het signaal is - daarom zal het de maximale overdracht niet bereiken. In de zomer zal het zeer nuttig zijn, omdat mijn router ook de tuin niet omvat. De mogelijkheid om op te laden met een powerbank en deze overal neer te zetten, is een groot pluspunt. Als u geen Wi-Fi-netwerk in uw thuisgebied hebt, is de Xiaomi Wi-Fi-versterker een zeer goede propositie voor u.

Xiaomi Wi-Fi-versterker die ik in de winkel heb gekocht Gearbest voor 7,5 $

Xiaomi heeft een nieuwere versie van de versterker uitgebracht Xiaomi WiFi-versterker 2, heeft twee antennes, het eerste model had er een. Dankzij dat is de transmissie verhoogd van 150Mbps naar 300Mbps.

Scroll To Top