Nu lezen
XDA heeft een applicatie gemaakt die toegang geeft tot verborgen functies op Xiaomi-telefoons

XDA gemeenschap, kwam tegen MIUI gebruikers en creëerde een toepassing die transparant (hoewel ik hou niet van lettertype) manier, zonder rootowania telefoon geeft u toegang tot verborgen opties op telefoons Xiaomi MIUI systeem.

XDA heeft een applicatie gemaakt die toegang biedt tot verborgen functies

De applicatie kan worden gedownload van de officiële Play StoreXDA heeft een applicatie gemaakt die toegang geeft tot verborgen functies op Xiaomi-telefoons

Opties die applicatie biedt zijn diep verborgen in menu's of getriggerd door het invoeren van de code, de applicatie doet het voor ons. Naast de applicatie-instellingen bevat ook tientallen afzonderlijke componenten van diagnostische tests smartphone. Screen, speakers, GPS, trillingen, is echt een heleboel opties.

XDA heeft een applicatie gemaakt die toegang biedt tot verborgen functies

XDA heeft een applicatie gemaakt die toegang biedt tot verborgen functies

Het maakt ook een verbeterde prestatie smartphone, de mogelijkheid om uw eigen voorkeuren beter te kunnen afstemmen. Geen probleem, dan kunt u het systeem toepassingen uit te schakelen. Aftreden als applicatie-optimalisatie, het opslaan van de batterij. Ook zijn er vele opties, adviseer ik voor gevorderde gebruikers alleen leuk om iemand iets te verwennen hebben.

De app verzamelt flatterende recensies en kan jou en jou helpen.

[su_quote cite = "Marcin Jankowksi"] Xiaomi Redmi 5 [MDG1] Android 7.1.2 N2G47H Handige applicatie vooral als iemand de smartphonefabrikant verandert [het is bekend dat elk bedrijf zijn eigen verborgen tips heeft], ik heb de telefoon gewijzigd met Huawei Y6 en tot nu toe ben ik blij met 100 % [/ su_quote] [su_quote cite = "Antoni Bombała"] Beste app op Google play. Meldingslogboek heeft me opgeslagen bcs Ik ben op xiaomi mi6 en er is geen meldingslogboek. Dan ks [/ su_quote]
Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top