Nu lezen
Xiao Yang is een nieuwe schoolrugzak voor kinderen van Xiaomi

Xiaomi schoolrugzak

Het schooljaar is net afgelopen en Xiaomi presenteert alweer een jaar vol basisonderwijs voor een rugzak. Misschien is het de moeite waard om een ​​babyuitzet voor een kind te beginnen met een Xiaomi-rugzak? Nieuw product hetzelfde als brilook voorbij het financieringsplatform en was al beschikbaar voor verkoop in China.

Xiao Yang nieuwe schoolrugzak

Xiao Yang is een nieuwe schoolrugzak

Het gewicht van de nieuwe Xiao Yang-rugzak is slechts 900 gram, en de afmetingen zijn 315mm x 385mm x 210mm. Dankzij een speciaal, ergonomisch ontwerp wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld tussen de borst, rug, schouders, taille en billen. Dit zal de houding van het kind verbeteren en zal een gunstig effect hebben op de wervelkolom. Speciaal ontworpen achterkant begunstigt de afvoer van warmte, dus het werkt ook op warme dagen, de achterkant kan ademen. Het heeft 25 liters capaciteit, geen probleem buiten de boeken past ook een fles water.

Xiaomi schoolrugzak

Xiaomi vergat ook de veiligheidskwesties niet door reflecterende elementen rond de rugzak te plaatsen. De hoofdzak is volledig geopend, het vergemakkelijkt de toegang en zorgt voor eenvoudiger schoonmaken. De rugzak is bestand tegen ongunstige weersomstandigheden, het is waterdicht. Aan de zijkanten zijn er extra zakken, die ook geen vreselijke regen zijn. De nieuwe Xiao Yang-rugzak is verkrijgbaar in twee kleuren. Voor meisjes biedt Xiaomi een roze kleur, en voor jongens voorspelde de Chinese reus marineblauw.

Zie ook

Xiao Yang is een nieuwe schoolrugzak

Xiao Yang nieuwe schoolrugzak was geprijsd op 189 yuan, $ 28. Zoals ik in het begin al zei, is het al te koop in China, dus het moet op elk moment in winkels verschijnen die de mogelijkheid bieden om naar Europa te importeren. Ik hoop dat ik volgende week het zal toevoegen aan de lijst met nieuwe producten die we kunnen kopen.

Xiao Yang nieuwe schoolrugzak

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top