Nu lezen
Xiaobai Smart Camera PTZ Edition nieuwe camera compatibel met Mi Home

Xiaomi lanceerde vandaag een nieuwe camera voor thuismonitoring die compatibel is met het Smart Home-ecosysteem. Xiaobai Smart Camera PTZ Edition wordt geproduceerd door een ander bedrijf dat met Xiaomi werkt, maar u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Het nieuwe product is compatibel met de Mi Home-applicatie en zal zeker werken wanneer u een geselecteerde regio in China heeft.

Xiaobai Smart Camera PTZ-editie

De camera biedt panoramische opname in Full HD-kwaliteit en registreert de afbeelding in de H265-standaard. Natuurlijk ondersteunt de nieuwe, net als andere camera's, ook intelligente mensendetectie. Als een indringer wordt gedetecteerd, ontvangen we een melding op de telefoon en sturen we een opname naar de cloud of NAS als we die hebben.

Xiaobai Smart Camera PTZ Edition kan roteren met 360-graden en met goede optiek kunt u mensen detecteren die zich op een afstand van 10-meters bevinden. Als u opnamen in de cloud niet vertrouwt, kunt u een micro-SD-kaart met maximaal geheugen plaatsen voor 64 GB. Naar mijn mening zijn intelligente camera's in combinatie met bewegings- en deur / raamsensoren een zeer goede en goedkope manier om uw huis te beveiligen. Indien nodig kan de camera ondersteboven worden opgehangen en de afbeelding worden geroteerd.

Zie ook
Yeelight Ledstrip 5m 1

Xiaobai Smart Camera PTZ Edition is geprijsd op de Chinese markt bij 169 yuan, $ 25. Het is al beschikbaar in de winkel Banggood.com

Scroll To Top