Nu lezen
Xiaomi 20W inductielader [uitpakken]

Onlangs beschreven Xiaomi draadloze oplader over de kracht van 20W voor de auto, nu is het tijd voor zijn bureaubladequivalent. Ik zeg eerlijk gezegd dat ik niet van plan was het te kopen. Ik bestelde een autolader en de Banggood-winkel stuurde me per ongeluk een desktopversie.

Winkel Banggood stuurde me een slecht product, wat nu?


Ik publiceerde de informatie dat ik een slecht product op Facebook kreeg, ik was benieuwd of iemand al een soortgelijk probleem had. Natuurlijk was ik niet de eerste, een persoon in de reactie schreef dat ik een terugbetaling zal krijgen en ik zal het product kunnen behouden. Dat is precies wat er met mijn gelukkige bestelling gebeurde. De ondersteuning van de winkel vroeg me om foto's en het productnummer, en tijdens 24h kreeg ik het volledige bedrag van de bestelling terug, en de Xiaomi 20W desktop-inductielader bleef bij me.

Het enige minpuntje van deze situatie is tijd, wachtend op het volgende pakket uit China. Ik heb de autolader opnieuw besteld (zelfs een paar euro goedkoper), laten we teruggaan naar de desktopversie.

U moet een extra snoer en voeding voor het stopcontact kopen, die ontbreken in de set


De set bevat alleen de "oplaadbasis" zelf, de kabel en de stroomadapter / oplader ontbreken. De kabel moet een USB-stekker van het type C hebben, want een dergelijke aansluiting heeft een laadbasis en de lader moet "sterk genoeg" zijn. De oplader heeft voor mij gewerkt BlitzWolf BW-S5 (lees het einde van het bericht, een kleine update!), toen ik verbinding maakte met de zwakkere basis, signaleerde het te weinig stroom met behulp van de diode aan de voorkant.

Ik heb de Xiaomi 10W-inductielader al getest en er is een functie die deze twee producten combineert, waardoor heel gemakkelijk stof en vuil wordt opgevangen. Alles vanwege het rubberachtige oppervlak heeft het natuurlijk ook een voordeel: de glazen smartphone glijdt zeker niet van de oplaadbasis. De 10W-versie is in het zwart, de nieuwe 20W in het wit en al het vuil is nog meer te zien. Als u met een doek afveegt, blijven er extra draden aan het materiaal kleven. Ik vond echter een manier, het is goed schoongemaakt met vochtige doeken voor een bril (een paar zloty voor 50 stukken).

Wat me verraste in de Xiaomi 20W inductielader is de dikte, het is 2x dikker dan zijn zwakkere, zwarte versie. Dankzij de koeling wordt een dergelijk hoog laadvermogen geassocieerd met de behoefte aan efficiënter koelen. Dat is de reden waarom de Xiaomi 20W desktopoplader een ingebouwde ventilator heeft.

Momenteel gebruik ik de standaard om de iPhone X op te laden, die geen ondersteuning biedt voor opladen met 20W, het opladen wordt beperkt tot 10W.

Zie ook
AMazfit Verge Lite

Vlaggenschip Xiaomi Mi 9 is de eerste smartphone ter wereld die draadloos oplaadt met 20W power en waarschijnlijk morgen zal ik mijn exemplaar ontvangen, dus ik zal volledig profiteren van de "gratis" stand. Het maakt trouwens uit of de oplader in de set met de Mi 9 voldoende is voor de Xiaomi 20W inductie-oplader.

Update


Ik heb vandaag Xiaomi Mi 9 ontvangen en het snelladen gecontroleerd, helaas kan BlitzWolf BW-S5 waarover ik hierboven heb genoemd 20W niet verwerken vanuit de oplaadbasis. De lader in de Mi 9-set is ook te zwak om het potentieel van de Xiaomi 20W-inductielader ten volle te benutten. Koop de oplader dan met QC 4.0 np dit model.

Nog een update, ik ontving de QN 4.0-oplader en helaas werkt deze niet zoals het hoort. Lees het bericht op Facebook, Ik heb uitgelegd hoe het probleem eruit ziet.

Scroll To Top