Nu lezen
Xiaomi Hercules - een mysterieus apparaat in de broncode

Een paar dagen geleden informeerde ik over "duel op AnTuTu". De voorzitter van Xiaomi, Lin Bin, besloot de CEO van Redmi uit te dagen: Lu Weibing. De regels voor competitie zijn eenvoudig om de eerste plaats in de AnTuTu-ranking te behalen, een applicatie die de rekenkracht van een smartphone controleert.

In de afgelopen maanden nam Mi 9 de eerste plaats in, Lu Weibing beweert dat hij in staat zal zijn om deze prestatie te doorbreken, en het komende Redmi-vlaggenschip zal helpen. De laatste geruchten gaan dat de vlaggenschip-smartphone wordt gemarkeerd met een symbool Redmi K20 Pro. Als de Redmi-smartphone echt beter presteert dan Me 9, moet Xiaomi "iets beantwoorden". Het zou vreemd zijn als het Xiaomi-submerk Redmi voor de belangrijkste Xiaomi-apparaten stond.

De XDA-ontwikkelaars hebben in de MIUI-broncode een nieuw Xiaomi-vlaggenschip met de codenaam Hercules ontdekt. De smartphone moet ook zijn uitgerust met een Snapdragon 855-processor, maar deze moet worden "opgedraaid" om meer vermogen te bieden.

Zie ook
Xiaomi Mi Band 4

Naar mijn mening zal Redmi een enigszins overgeklokte processor aanbieden om Mi 9 weg te jagen, en Xiaomi zal in de nabije toekomst reageren met nog meer geraffineerde Snapdragon 855. Dankzij dit zullen de mogelijkheden van Redmi vlaggenschip promotie in de eerste weken van de verkoop perfect zijn: "sneller dan Mi 9".

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top