Nu lezen
Xiaomi AI English Teacher - "revolutionair" nieuw Xiaomi-product

Gisteren een van de medeoprichters van Xiaomi, Wang Chuan gerapporteerd dat vandaag Xiaomi een baanbrekend product zal presenteren, iets dat nog nooit is geweest. Een product dat zijn leven zou veranderen als het sneller werd gemaakt ... Ik had geen idee wat het zou kunnen zijn ...

Xiaomi AI Engelse leraar

Zoals vandaag bleek, is dit baanbrekende product een virtuele vertaler. Het apparaat is gemakkelijker voor mensen in China om te communiceren in het Engels zowel schriftelijk staakt en zelfs zonder basiskennis van de taal. Aan de zijkant van het apparaat bevinden zich knoppen voor het vertalen van woorden in realtime. Voor mij is de manier van leren zeker interessanter.

Xiaomi AI English Teacher moet reizen en potentieel leren faciliteren. Het apparaat niet alleen vertalen elk woord, maar zal precies laten zien hoe het is om te worden uitgesproken, en zelfs te beoordelen hoe we het doen. Het zal helpen om op een geanimeerde manier te laten zien hoe de mond en de taal te bewegen om het woord correct uit te spreken. In het geval van tekst achterin is er een lens om een ​​foto te maken en de tekst voor ons te vertalen.

Xiaomi heeft ook enkele minispellen toegevoegd waarvoor we punten zullen ontvangen om het leren aan te moedigen. Met behulp van AI Xiaomi Angielski Leraar kan ook concurreren met andere, net koppelen de twee apparaten samen om de kennis van het Engels onder ogen zien.

Het apparaat werkt via Wi-Fi en heeft een slot voor een simkaart in een duurdere versie. Een groot pluspunt voor "standby" op de ingebouwde batterij is 25-dagen in de standby-modus.

Zie ook

Xiaomi AI Engelse leraar

Xiaomi AI Angielski leraar, vertaler Xiaomi in China werd gewaardeerd op 499 junaów, $ 73 2 als model / 16GB en 999 3 yuan per model / 64GB van 4G.

Ik schrijf eerlijk gezegd dat ik op iets meer rekende. Helaas is een ander product alleen voor mensen die Chinees spreken ...

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top