Nu lezen
Xiaomi Ai Speaker - thuisassistent niet voor ons.

xiaomi ai luidspreker

Thuisassistent, stembesturingscentrum smart home. Google heeft het, het heeft Amazon, Apple heeft het nu aangekondigd, maar het heeft ook Xiaomi. Het product met het logo Mi gaat agressief de strijd aan, lage prijs. De officiële prijs voor een slimme spreker uit het Chinees is 45 $, wanneer HomePod van Apple 350 $ kost. Ondanks de lage prijs is het product momenteel niet de moeite waard om te kopen.

xiaomi ai luidsprekerstemassistent xiaomixiaomi ai luidspreker

Xiaomi Ai-luidspreker herinnert u eraan met zijn vorm luchtzuiveringsinstallatie. Het heeft ook een "geperforeerde" behuizing om het geluid te verspreiden, maar de maat is veel kleiner, ter grootte van een literfles. Het is gemaakt van mat plastic. De set bevat de 12V / 2A-voeding. Het gebruik van een adapter is vereist.

xiaomi ai luidspreker

Aan de bovenkant bevindt zich een bedieningspaneel met een paar basisknoppen voor het wisselen van liedjes, volumeregeling. Verbindt via Wi-Fi en Bluetooth, u kunt verbinding maken en muziek afspelen vanaf uw smartphone. De Xiaomi Ai-luidspreker levert 360-audio, maar is van inferieure kwaliteit dan in Xiaomi-netwerkluidspreker.

Een leuke functie is de mogelijkheid om te bellen als de luidspreker via Bluetooth is verbonden met een smartphone.

xiaomi ai speaker-app
Tijd voor de functies van de thuiscontrolecentrum ..

..en hier helaas, slecht. Het product is alleen aangepast aan de Chinese markt. De applicatie is volledig in het Chinees. Zowel voor iOS als banketbakkers. Bij het configureren van het apparaat vraagt ​​de applicatie ons om onze thuislocatie en werk te bepalen - voor informatie over files, maar alleen adressen die beschikbaar zijn in China. We kunnen ook onze favoriete artiesten kiezen, ook alleen Chinese artiesten - ik heb de Gangnam-stijl niet gevonden ..

Sommering

Deze keer is het een zeer korte recensie, het is niet nodig om lang te schrijven. Ik raad Xiaomi Ai Speaker vandaag niet aan. Er zijn maar twee redenen waarom je het zou kunnen kopen. Optie nummer één, u kent Chinees - schrijf mij zo snel mogelijk en raad me aan hoe u kunt beginnen met leren! Optie nummer twee, je wilt goedkope 360-luidsprekergraden kopen. Wat is het nut om een ​​bedrade luidspreker in het midden van de kamer te plaatsen? Het is beslist beter om te kiezen omdat ik Xiaomi Network Speaker heb geschreven die een betere geluidskwaliteit biedt.

Ik vraag me af wat er eerst zal gebeuren: de Poolse Siri, of de intelligente spreker van Xiaomi die in het Engels tot ons spreekt, en niet Chinees. Ik denk dat we helaas geen lange winnaars zullen zien ...

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top