Nu lezen
Xiaomi Air Purifier 3 by 29% efficiënter dan het 2S-model

Xiaomi Air Purifier 2 en de displayversie, d.w.z. het 2S-model zijn waarschijnlijk de meest populaire luchtreinigers in Polen. Samen met de Xiaomi autonome stofzuiger vormen deze twee producten de kern van 'smart home'-apparaten in veel huizen over de hele wereld.

xiaomi luchtreiniger 3

Xiaomi besloot zijn vlaggenschipproduct te vernieuwen en presenteerde Xiaomi Air Purifier 3. Het nieuwe model is bedoeld voor ruimtes van 28 tot 48 m3. laatst Luchtreiniger 3 kan 400m3 per uur reinigen en dit is een 29% beter resultaat dan de 2S.

De afmetingen van het apparaat zijn hetzelfde gebleven als bij het vorige model: 240 mm x 240 mm x 250 mm en weegt 4,8 kg. Binnenin bevindt zich een drievoudig filtersysteem dat deeltjes van het formaat 0,3 kan vangen. De luchtreiniger zuigt "vervuilde" lucht aan de zijkanten op, passeert een vervangbaar filter en geeft schone lucht af. Met het apparaat kun je niet alleen zonder smog leven, maar het zal ook nuttig zijn voor mensen met allergieën.

Aan de achterkant van het apparaat bevindt zich een PM 2,5-deeltjessensor, hun huidige waarde wordt aan de voorkant van het apparaat weergegeven. Wanneer de luchtreiniger in de Auto-modus werkt en de toelaatbare normen worden overschreden, wordt de turbomodus automatisch geactiveerd voor snelle luchtzuivering. Het scherm zelf is enigszins opnieuw ontworpen en nu is het een OLED-aanraakscherm, een vergelijkbaar scherm werd gebruikt in het Max-model. Xiaomi Air Purifier 3 is compatibel met de Xiao AI virtuele stemassistent, die helaas alleen Chinees begrijpt.

Xiaomi Air Purifier 3 is in China geprijsd op 899 yuan, $ 128. Binnenkort zou het moeten verschijnen in winkels die verzending naar Europa aanbieden.

Update


Sebastian heeft gelijk en OLED-aanraking was nu beschikbaar in het MAX-model. Xiaomi Air Purifier Max wordt alleen in China verkocht en de verzendkosten voor verkopers en rederijen naar Europa zijn te hoog. Het is absoluut goedkoper om twee Pro-modellen te kopen.

Reactie bekijken (1)
  • Status Auto Liker, Status Liker, autoliker, Working Auto Liker, Autolike International, ZFN Liker, Autoliker, Likes vergroten, Autoliker, Foto Liker, auto liker, autolike, Photo Auto Liker, Auto Liker, auto like, Autolike, Auto Like

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top