Nu lezen
Xiaomi AirDots review - zeer goede geluidskwaliteit voor een lage prijs
Xiaomi AirDots

AirDots-hoofdtelefoons zijn de eerste in zijn soort van draadloze hoofdtelefoons in het brede scala van producten die door Xiaomi worden aangeboden. Als u geïnteresseerd bent in hoe precies AirDots eruit zien of wat er in de doos zit, verwijs ik hiernaar binnenkomst.

Geluidskwaliteit


De hoofdtelefoon is uitgerust met True Wireless Stereo (TWS) -technologie waarmee u stereogeluid kunt gebruiken wanneer u twee koptelefoons tegelijkertijd gebruikt. In elk van de hoofdtelefoons zit 7,2 mm luidspreker die een zeer goede geluidskwaliteit biedt. Er is geen kunstmatig overwonnen bas zoals in Beats-koptelefoons. Als je van kunstmatige bas houdt, zal je waarschijnlijk teleurgesteld zijn, ik ben blij. Het is schoon, natuurlijk en kan luid zijn.

Gebruiksgemak


De koptelefoons zijn erg licht, elk weegt alleen 4.2 gram en heeft een 40 mAh-batterij erin. Iets voor iets, met dit ontwerp kun je muziek afspelen in stereomodus op 4 uur. Als we slechts één handset gebruiken, is de tijd langer dan een uur, dus 5 uur. Na het invoegen in een case die ook een powerbank is, neemt de speelduur toe naar 12-uren wat al een goed resultaat is.

Het oplaadniveau van de hoofdtelefoon kan vanaf de telefoon worden bekeken

Elke hoofdtelefoon heeft een aanraakpaneel. Tik gewoon om het afspelen te stoppen, raak nogmaals aan om het afspelen van muziek te hervatten. Als iemand gewoon belt, beantwoordt de oproep de oproep. Een dubbele tik roept een virtuele assistent aan die ik later zal noemen.

Van minnen tijdens dagelijks gebruik zijn koptelefoonberichten, bijvoorbeeld een ingebouwde batterij met een lage batterij. Ze zijn helaas allemaal in het Chinees. Het voordeel is dat je ze na een tijdje zult leren en dat je al een paar zinnen kent in je eigen Xiaomi-taal.

Als de batterij bijna leeg is, zullen we deze ook opmerken na de LED op elk van de hoofdtelefoons.

Xiaomi AirDots
De hoofdtelefoon is in de hoes geladen

AirDotsy en sportschool


In het begin klaagde ik dat het ongemakkelijk in het oor werd gestopt. Na verloop van tijd kan ik zeggen dat ik eraan gewend raakte. AirDots zijn goed in je oren. Tijdens het trainen in de sportschool gebeurde het af en toe dat het oorstuk voorzichtig naar buiten glipte. Door wat ik het "vacuümeffect" verloor dat voorkomt in koptelefoons zoals AirDots. Het volstaat om licht op te drukken en na het probleem. Ik heb ooit een koptelefoon in de sportschool gebruikt: Beats en Beoplay H8. Toen ik op een bank lag, viel het van mijn hoofd en het maakte me vreselijk tot mislukken gedoemd. Met AirDotsami is er geen probleem, ze vallen niet uit en het is een pluspunt!

mededeling


Dit is het enige probleem waar AirDots kleine problemen hebben. Heel vaak gebeurt het dat wanneer ik stoppen met het afspelen van muziek en voer het opnieuw na het draaien van de 2-3 tweede game met slechts één handset. Na een paar seconden, de tweede sluit zich automatisch in stereo, maar is waarschijnlijk vertraging.

Zie ook
xiaomi temperatuur

Dit kan omdat de vraag hoe de Bluetooth-instellingen op de telefoon te verbinden met de handset verbinden we de juiste (Mi Airdots BASIC_R), en het verbindt automatisch naar links en maak de stereo-modus.

AirDots-hoofdtelefoons zijn compatibel met Siri / Google Assistant.


Mijn laatste "liefde" is het gebruik van de virtuele assistent, ik gebruik Siri het meest. De mogelijkheid om scènes uit de Mi Home-toepassing te activeren, is een praktische en nuttige oplossing. Om een ​​virtuele helper te bellen met de AirDots-hoofdtelefoon in je oren, tik je twee keer op de telefoon en meer niet. Je kunt praten, een bestelling plaatsen.

Is het de moeite waard om Xiaomi AirDots te kopen?


Ik ben positief verrast door de geluidskwaliteit van de hoofdtelefoon. Naar mijn mening zijn ze erg goed en onderscheiden ze zich niet van duurdere concurrenten. Naar mijn mening is de kwaliteit op hetzelfde niveau als Apple's AirPods. Ze zijn klein en licht zodat je niet moe wordt van je oren. Vanaf vandaag zijn koptelefoons alleen in China verkrijgbaar, maar in in de zomer moeten ze Europa raken.

Een bestelling uit China is een eenvoudige zaak. Bovendien in de winkel Banggood.com Op dit moment is er een promotie voor hoofdtelefoons. Xiaomi AirDots gebruiken gewoon de kortingscode "XMAirdots" om de prijs te verlagen naar $ 39.99. Naar mijn mening zijn ze de prijs waard. Als je niet wilt wachten, ga dan winkelen Geekbuying heeft een koptelefoon in het Poolse magazijn, maar de prijs is hoger.

Scroll To Top