Nu lezen
Xiaomi werkt het MIUI-startprogramma bij, u kunt 5-toepassingspictogrammen achter elkaar instellen.

Gisteren is de MIUI System Launcher bijgewerkt voor smartphones met een algemene versie van de software. De grootste verandering is dat meer toepassingen kunnen worden ingesteld op het startscherm.

Tot nu toe, Xiaomi smartphones desktop lay-out × hoofdscherm 4 6 gehuisvest 24 4 + applicatie icoon pictogrammen vastgemaakt aan de onderbalk, een totaal 28 pictogrammen. In de update van gisteren is de optie geïntroduceerd om de opmaak te wijzigen van 4 × 6 naar 5 × 6. Als je veel van de iconen op het hoofdscherm na het bijwerken van hen over 7 meer pomieścisz, voor een totaal van maximaal 35.

Om een ​​nieuwe look in te voeren, gaat u naar het hoofdbureaublad, drukt u op op het scherm en selecteert u de optie "Instellingen" in de rechter benedenhoek. In de instellingen kan een van de zes opties de lay-out wijzigen van 4 × 6 naar 5 × 6.

Als u meer dan één bureaublad gebruikt, hebben Xiaomi-ontwikkelaars nog een interessante optie geïntroduceerd. Vanaf nu kun je kiezen welke desktop het standaard bureaublad is. Wanneer u een dergelijke. 5 desktops en willen snel terug te keren naar de standaardinstellingen is gewoon beweeg je vinger van de bodem naar de bovenkant van het scherm (bijv. Veeg omhoog) en meteen doorgaan naar de standaard desktop.

Scroll To Top