Nu lezen
Xiaomi Amazfit Bip 2, goedkope smartwatch met ECG-functie

Vandaag is een zeer drukke dag, twee merken uit het Xiaomi-ecosysteem, namelijk: Amazfit en Mijia presenteerden nieuwe producten op twee afzonderlijke conferenties. In deze post zal ik me concentreren op een van de nieuwe Amazfit-producten.

De laatste paar dagen heeft Amazfit de sfeer voor het debuut van nieuwe producten sterk verhit. We wisten heel goed over de introductie van de opvolger van het Amazfit Verge-horloge, maar het horloge van de Bip-serie werd ook volledig onverwacht opgefrist. Theoretisch heet het Amazfit Health Watch, maar voor mij is het Bip 2! 🙂

Amazfit Health Watch

De nieuwe generatie Amazip Bip heeft de vorm van het origineel behouden, de envelop is nog steeds vierkant. Het 1,28 inch diagonale kleurenscherm en 178 x XUMUM pixelresolutie zijn bewaard gebleven. De fabrikant verklaart dat deze zelfs in direct zonlicht leesbaar blijft.

Sommigen van jullie zullen zeker teleurgesteld zijn over de batterij, of eigenlijk "duurzaamheid" op één lading. Binnenin zit een batterij met de capaciteit 200 mAh, wat zich vertaalt naar 7 werkdagen op één lading, een beetje slecht. Deze kleine minus, Amazfit wil compenseren voor de nieuwe functie - hartslagmeting (ECG).

Het horloge werkt tijdens fysieke activiteit. Met behulp van het horloge kunt u wandelen, hardlopen of fietsen opnemen. Wanneer de regen valt, hoeft u niet snel op zoek te gaan naar een schuilplaats, de klok heeft 3 ATM-waterbestendigheid. In het geval van toevallig contact met water, gebeurt er niets met hem.

Zie ook

Amazfit Health Watch

Een andere zeer belangrijke nieuwe functie is bedoeld voor oudere mensen, het is een "val-sensor". Het horloge kan een bericht sturen naar dierbaren wanneer het een alarmerende gebeurtenis detecteert.

Amazfit Health Watch of Amazfit Bip 2 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, bruin en lichtroze. Het horloge was geprijsd op 699 yuan, $ 100. De verkoop in China start in juni.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top