Nu lezen
Hoe vul je de Xiaomi-zeep?

Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimende schotel - hoe het te vullen?

Ik dacht dat het vullen van de Xiaomi automatische zeepdispenser gemakkelijk was en niemand zou er een probleem mee hebben. Je kunt natuurlijk kopen originele Xiaomi-cartridges, ze kosten echter veel en het is niet winstgevend. Gisteren vond ik het netwerk voor een artikel waarin een persoon een idee kreeg van de oosterburen en een spuit gebruikte om met vloeistof te vullen. Het gebruikt ook de verhoudingen van vloeistof en water, normaal Panoramiks. Ik snoof, je kunt het veel gemakkelijker en tegen lage kosten. De weg is triviaal.

Xiaomi automatisch touchless schuimend gerecht - hoe vul je Xiaomi-zeep?

xiaomi zeep vullen

Het is wat we nodig hebben om deze zeep in het schuim te hebben, ik raad het aan Vrolijk. Het kost alleen 14,99 PLN voor 5Lhet werkt perfect. Net zo goed als het origineel van Xiaomi.

zeep om Xiaomi te vullen

Als we zeep hebben, vul dan gewoon de container. De actie is heel simpel, banaal. Trek de container voor de vloeistof eruit en draai het bovenste gedeelte. Op een gegeven moment laten de plastic haken los en kun je de gekochte vloeistof probleemloos gieten

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]xiaomi zeep[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]xiaomi zeep[/ su_column] [/ su_row] [su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]xiaomi zeep[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]xiaomi zeep[/ su_column] [/ su_row]

Na het gieten van de zeep, plaats eenvoudig het bovenste gedeelte en druk in de gevulde container. Kunststof bevestigingsmiddelen zullen automatisch verrassen en klaar zijn, de zeep is gevuld. Het Poolse equivalent van allegro-schuimen net zo goed als het origineel van Xiaomi, de geur van lelietjesvallei past bij mij. In plaats van 35 PLN te besteden aan een kleine container 250ml van Xiaomi, betalen we 15 PLN voor een grote 5L-baniak.

xiaomi zeep

Het apparaat zelf, Xiaomi-zeep beveel ik ten zeerste aan. Ik heb al 3-tijden al ingevuld. Het werkt perfect thuis. Veel hygiënischer dan traditionele zeep.

Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimende schotel zit momenteel in de promotie in de winkel Gearbest.com

2 reacties
  • Vraag? Werf je aan? Als dat zo is, moet u de nieuwste vacatureportal UJober gebruiken die video-interviews biedt die rechtstreeks op de site zijn ingebouwd. Het is volledig gratis om je aan te melden en vacatures te plaatsen en je kunt garanderen dat je de eerste keer de juiste huur maakt.

    Bezoek vandaag UJober en open uw gratis account en plaats uw volgende vacature.

    Als extra bonus krijg je je eerste video-interview of vacaturesponsor gratis voor de maand oktober met behulp van de couponcode: 1stfree

    Bezoek http://www.UJober.com en ga aan de slag met uw aanwerving!

    Tot ziens

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top