Nu lezen
Xiaomi-bedlampje WiFi - word wakker bij zonsopgang

Xiaomi bedlampje WiFi

Het merk Xiaomi raakt de Poolse huizen, veel mensen hebben een luchtreiniger of stofzuiger ondertekend met het Mi-logo. De Chinese reus heeft producten van zeer goede kwaliteit tegen een relatief lage prijs. De producten die dit proefschrift bevestigen, zijn de eerder genoemde stofzuiger, purifier of smartphones die voor de helft goedkoper zijn dan de vlaggenschepen van andere bekende merken. Het bedrijf werkt dynamisch in de verlichtingsindustrie. Het heeft intelligente plafondlampen, lampen, LED-strip, nachtlampje en zelfs een "moderne kaars". De meeste producten met betrekking tot verlichting zijn ondertekend met het submerk Yeelight. Een paar keer gebeurde het dat ik sliep en op het laatste moment besefte dat ik het licht in de kamer niet had uitgedaan. Je moet weer opstaan ​​om het uit te zetten. In deze situatie, met de hulp van een intelligent Xiaomi-nachtlampje, dat we kunnen bedienen met een smartphone, denk ik dat veel Polen van de jongere generatie de telefoon bij de hand hebben voordat ze naar bed gaan. Remote shutdown is een van de vele mogelijkheden van Xiaomi Bedside Lamp WiFi.

16 miljoenen kleuren om uit te kiezen

De lamp is uitgerust met RGB led OSRAM, het is een toonaangevend bedrijf in de verlichtingsmarkt. Diodekracht is 10W, we kunnen de kleurtemperatuur vrij regelen in het bereik van 1700K - 6500K. Het apparaat heeft twee knoppen aan de bovenkant en een aanraakscherm. Ze worden gebruikt om het apparaat handmatig in of uit te schakelen, de kleur te wijzigen en te dimmen door uw vinger rond de cilindrische behuizing te bewegen.

Xiaomi bedlampje WiFi

We zullen de mogelijkheden zien wanneer we een smartphone nemen

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″]yeelight app[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″]yeelight app[/ su_column] [/ su_row]

Xiaomi-bedlampje WiFi moet worden gecombineerd met de Yeelight-toepassing, deze wordt automatisch verbonden met Mi Home, het controlecentrum voor alle slimme huisapparaten van Xiaomi.

De applicatie biedt veel meer dan alleen het instellen van elke kleur of verdonkering. Een van mijn favoriete opties zijn kant-en-klare scènes. We kunnen zonsopkomsten en zonsondergangen imiteren. Wanneer we de zonsopgangscène inschakelen, verandert het 15-minutenlampje "soepel" van rood, door zacht roze naar eindigend met daglicht. Persoonlijk heb ik de zonsopgang ingesteld om 5 minuten voordat de wekker klinkt te "starten". Slaperige vrouwen die opstaan ​​bij 12 zullen kunnen zeggen dat ze bij zonsopgang opstonden. Yeelight-programmeurs hebben veel andere interessante scènes gedefinieerd, bijvoorbeeld 'romantisch', waarbij de kleur 'wankelt' tussen roze en paars, of film waarbij de lamp schijnt met een delicaat, blauw licht.

Licht voor het feest

IMG_20180119_212444

Xiaomi dacht ook aan de huizen, wanneer we de muziekmodus inschakelen, gebruikt de lamp de microfoon op de smartphone en begint hij van kleur te veranderen op het ritme van de muziek. Eén lamp geeft niet al te veel effect, maar wanneer we een groep maken met Yeelight-lampen en een ledstrip, garandeert het starten van Music Mode al de juiste belichting om te spelen.

Perfect voor een kinderkamer

Wanneer een kind licht nodig heeft om in slaap te vallen, zal het product met het Mi-logo ook heel goed werken, we kunnen donker worden tot een zeer delicaat licht en de timer instellen om een ​​willekeurig aantal minuten uit te schakelen. We kunnen natuurlijk ook "handmatig" uitschakelen met de smartphone.

Verbinding met Smart Home-apparaten van Xiaomi

Als we al een Xiaomi-apparaat hebben, kunnen we de bedlamp gebruiken. Ik heb een geprogrammeerde scène genaamd Xbox. Wanneer ik de scène run dit is verbonden met het verlengsnoer waarop de tv en de console zijn aangesloten. Vervolgens start het licht van het nachtlampje en de ledstrip in de kamer de filmscène en gaat het gordijn naar beneden. Nog een scène waarin ik deze verbinding heb geprogrammeerd met de bewegingssensor onder het bed. Wanneer de bewegingssensor 's nachts beweging detecteert, geeft deze het signaal aan de lamp om op te lichten.

Integratie met Bluetooth Low Energy-apparaten

In 2018 richt Xiaomi zich op Bluetooth LE-apparaten, waar gaat het over? Onlangs presenteerde Xiaomi een thermometer die alleen Bluetooth-communicatietechnologie heeft, dus het verbruikt weinig stroom en werkt op batterijen, de wifi-module heeft veel meer energie nodig. Het gebruik van Bluetooth Low Energy stelt u in staat om met de thermometer te communiceren via Bluetooth met het Yeelight nachtlampje dat wordt gevoed vanuit de 230V-netwerkaansluiting en beschikt over wifi. Wat levert het op? Dankzij dit kunnen we de thermometer overal in de buurt van de lamp plakken en communiceren via Wi-Fi met het volledige Xiaomi-ecosysteem via de bedlamp. Eenvoudig en toch briljant.

En welke gebreken heeft Xiaomi bedlampje WiFi?

Het apparaat heeft een klein defect, de voeding is afgesloten met een Chinese stekker en het is noodzakelijk om een ​​adapter te gebruiken. Naast gebrek, koop. Alleen jij moet opletten om per ongeluk niet de eerste versie te kopen die geen wifi alleen bluetooth heeft, het is een enorm verlies. Hoe te onderscheiden? De nieuwe versie heeft een gouden onderkant, oud zilver.

Controleer de beste prijs voor Xiaomi bedlampje WiFi.

De tekst verscheen oorspronkelijk in het februarinummer iMagazine (2 / 2018)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top