Nu lezen
Xiaomi is begonnen met MIUI 11

Tijdens de jaarlijkse MIUI Core Experience-bijeenkomst kondigde Liu Ming, hoofd van de productplanningsafdeling, aan dat de Xiaomi-programmeurs aan MIUI 11 begonnen te werken. In de komende maanden zullen gesloten bètatesten beginnen en de definitieve versie zal halverwege het jaar 2019 naar smartphonebezitters gaan met het Mi-logo.

Xiaomi begon te werken aan MIUI 11

Xiaomi is begonnen met MIUI 11

De MIUI-overlay is jaren geleden gemaakt met 8 en heeft meer dan 300 miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het is een van de langstlopende en bijgewerkte smartphonesoftware in China.

De slogan op de conferentie informeerde dat MIUI 11 "nieuw en uniek" zou zijn. Wat waren de wachtwoorden van vorige versies? MIUI 9 werd aangekondigd als "bliksemsnel" en MIUI 10 "AI volledig scherm". Het wachtwoord dat het nieuwe systeem aankondigt, suggereert dat MIUI 11 een vernieuwde interface zal hebben, maar Xiaomi heeft al aangekondigd dat ze niet van plan zijn grote verschillen te maken tussen MIUI 10 en 11. Het richt zich alleen op de belangrijkste behoeften van zijn fans. Ik zou willen dat ze een optie introduceerden die bekend is van iOS "Time before the screen".

Zie meer

Dankzij dit beseffen we hoeveel tijd we verliezen met een smartphone in onze handen. Ik heb vandaag 2 en vandaag 2 minuten gebruikt. Het scherm activeerde 55 keer en ik ontving 83-meldingen. Ik gebruikte de Safari-applicatie en de vertaler voor de langste tijd. Laat Xiaomi beginnen met werken aan "Tijd vóór het scherm" 🙂