Nu lezen
Xiaomi Carrobot HUD of head-up display voor elke auto

Wil je je een jachtpiloot voelen? Of kunnen beveiligingsproblemen voor u spreken? Dankzij Carrobot HUD heb je belangrijke parameters tijdens het rijden, altijd voor je ogen, zonder dat je bijvoorbeeld op het scherm en de navigatie van de smartphone hoeft te kijken.

De head-up display-functie is nu beschikbaar in middelgrote en hoge klasse auto's. Duurdere modellen hebben informatie die direct op de voorruit wordt weergegeven, en in de goedkopere auto's wordt een speciale fast getrokken. Deze oplossing zit in mijn auto en Carrobot HUD is hetzelfde.

Carrobot HUD is de nieuwigheid van vandaag die Xiaomi heeft toegevoegd aan het Youpin-platform. Het gadget voor de auto bevindt zich momenteel in de crowdfunding-campagne en verzamelde een paar uur 625% van het benodigde bedrag, tot het einde van de verzameling zijn er nog 13-dagen.

Plaats de HUD-carrobot op het dashboard. Op het transparante glas kunt u de huidige snelheid van de auto, brandstofniveau, navigatie-informatie en andere parameters die nuttig zijn voor de bestuurder controleren. Het apparaat moet worden aangesloten op de OBD-aansluiting in de auto om toegang te hebben tot de autoparameters. HUD kan ook worden gekoppeld met een smartphone via Bluetooth, zodat het apparaat kan worden gebruikt als een stemassistent.

De Carrobot HUD-behuizing is gemaakt van een combinatie van polycarbonaat en ABS die bestand is tegen hoge temperaturen. Zoals u weet, is de hitte die we momenteel in Polen hebben een dashboard en alle gadgets die erop staan ​​blootgesteld aan een zeer hoge temperatuur, werkt het product Carrobot naar behoren tot de temperatuur tot 80 graden Celsius.

Zie ook
90Fun-schoenen

Het apparaat is ook uitgerust met een lichtsensor en selecteert de juiste helderheid voor de omringende omstandigheden. Maximaal overdag en minimaal in de nacht. De helderheid kan ook worden aangepast in een speciale toepassing.

Xiaomi Carrobot HUD was geprijsd in China bij 399 yuan, $ 58. Verzending naar eerste klanten begint op 14 in juli, 2019-jaar.

Scroll To Top